Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017
Rodica_I:
Mai Vali ce "valuri" ai reusit sa faci ;) . Foarte frumosa descrierea ta. :applause:
Daca ai fi reusit sa treci un pic peste problema ta cu femeile ar fi fost perfect , oricum ai progresat mult fata de prima zi ......
Asa arata oameni fericiti , imbujorati si veseli.
Cum ai vrea tu sa arati dupa ce razi in hohote sau dupa ce danseazi geamparale sau dupa ce urci 30-40 minute pe carari de munte :)
Aceasta-i atmosfera in SC , palinca e adiacenta . ;)
rodica64:
Ai mare dreptate Vali, pe langa peisajele superbe pe care le-am vazut in excursiile cu SC, la fel de interesante au fost si povestile persoanelor pe care le-am intalnit in acestea.
Greta:
Mie mi se pare ca Vali se exprima mai bine in scris si recunosc ca nu m-am asteptat sa surprinda atatea detalii cand parea ca il preocupa doar "o anume problema".
Poate ca daca nu ar fi atat de stresat de "rezolvarea problemei" si ar fi el insusi, ar vorbi despre ce observa si ce il impersioneaza "problema" s-ar rezolva de la sine.
De acord cu Rodica I asa a fost grupul din care am avut sansa sa facem parte.
:smitten:
Rami:
Hei,buna tuturor!
Doamne,cate s-au mai intamplat de cand nu am mai reusit sa intru pe forum,mai ales in ultimele zile ;)
Am atatea de spus ca nici nu stiu cu ce sa incep...
Asa cum am spus,in prima zi dupa ce ne-am intors,am avut parte,din nou,de o excursie minunata,alaturi de oameni minunati,in niste locuri minunate....
Cei care au mai fost in excursii cu SC,stiu ca nu e o minciuna ceea ce spun si ca aprecierea facuta mai sus nu e deloc pompoasa!
Asa cum,toti ati scris pana acum,am trait aceste zile de neuitat,datorita acestor oameni care au infiintat Singles Camp,care reusesc prin tot efortul lor sa-l mentina la cote maxime!
Asa cum a mentionat Gigi,banuiesc ca,in spatele acestor excursii,ce presupun locatii,obiective,transport,ghid(closca noastra ;)),si tot asa mai departe,exista multa,multa munca,multa,multa daruire,si pentru asta ar trebui sa le MULTUMIM!!!
MULTUMIM GIGI, SAMIZA, FETELOR DE LA AGENTIE, LIDIA, SEL, KRONDIA SI WONDERLAND(closca noastra de pe forum,care ne-a supravegheat si ne-a adus pe calea cea buna ;)) VETERANILOR,care ne-au ajutat pe noi cei mai noi sa ne integram si sa ne bucuram de tot ce ne inconjoara,si tot asa mai departe,MULTUMIM TUTUROR CELOR CARE NE-AU DARUIT ACESTE ZILE DE NEUITAT :applause: :flori:
SPER,DIN TOT SUFLETUL CA NU V-AM PLICTISIT,dar asa cum am zis ,nu am mai reusit de ceva vreme sa fiu alaturi de voi,pentru ca,dupa ce m-am intors din excursie am avut niste zile pline cu de toate,bune,sau mai putin bune...
Si azi cand am reusit sa citesc am vazut ce "disputa" a creat Vali pe forum,din cauza mea :blush:
Vali,ce pot sa-ti spun? Multumesc mult pentru apreciere! Asa cum a spus si Wonderland,e tare bine sa te simti apreciat :blush: ,pentru ceea ce esti,pentru ceea ce faci,pentru ceea ce daruiesti,asa cum spunea si Rodica !
Si totusi, eu,cred ca in aceste zile petrecute impreuna,cu totii am reusit sa lasam totul la o parte,si sa fim noi insine,niste suflete si jumatate,fiecare in felul lui,sa ne bucuram,sa traim cu adevarat si sa ne bucuram de tot si de toate...
:yeah:
Rami:
Pentru mine, asta a fost a patra excursie, si am o "vechime" de 7 luni, dar,pot spune ca, din aceste 4 excursii mi-am imbogatit sufletul cu atatia prieteni noi, cu atatea locuri vazute, locuri in care imi doream de multa vreme sa ajung, dar, pentru ca sunt single, nu am reusit sa ajung...
Ca de fiecare data, si acum, am incercat sa retin cat mai multe nume, fete, povesti...
Nu stiu cat am reusit, pentru ca totusi, am fost vreo 30( 30 de fete imbujorate,cum zicea Vali :blush:)!
Chiar as vrea sa-i pot spune fiecaruia cate ceva,dar nu stiu daca-mi va iesi, asa ca, imi cer scuze anticipat :worship:
Cristina spuneai la inceput ca , poate tu si Rodica, ati "deranjat" prin "stilul" vostru!
Gresit,eu cred ca, tocmai, prin "stilul " vostru, tu si Rodica, ati reusit sa creati acea atmosfera bestiala(scuzati exprimarea,dar chiar asa a fost), care pentru noi, restul, a fost de mare ajutor si benefica :bow:
Rodica_I, asa cum am spus si mai sus, esti o tipa plina de veselie si voie buna, si ai reusit sa ne molipsesti pe toti :smitten:
O dovada ca, a fost benefica, este Greta! Nu credeti?! Ati vazut ca pe drumul de intoarcere Greta a fost de nerecunoscut,in sensul cel mai bun, dupa ce s-a "virusat" cu SC si cu voi doua :giggle:
Greta, sa reusesti mereu sa fii asa vesela si glumeata! ;)
Rodica64, colega mea de camera ;),poti sa fii mandra de ce ai reusit sa faci, si sunt sigura ca te vei simti minunat la Amsterdam, Madrid...
Mioara, m-am bucurat tare mult ca ne-am revazut, si chiar sper sa ne revedem cat mai des. Sunt sigura ca si tu vei avea parte de o excursie de vis in Scotia,si nu numai....
Nina, asa cum chiar tu ai spus,acum ca deja ai fost botezata, te poti bucura la maximum de toata bucuria si trairea care inseamna aceste excursii petrecute impreuna! Cheile Nerei, te asteapta ;)
Roxy 23, ai fost pentru mine un motiv de admiratie, si, o dovada ca,atunci cand vrei cu adevarat,POTI...
Pentru cei care nu stiu, Roxana a venit special din Franta ca sa se bucure alaturi de noi de aceasta excursie!
Angela, ai avut dreptate, acelasi lucru l-am simtit si eu, la fiecare excursie , din prima, si pana azi, mereu toata lumea a fost omogena, vesela, deschisa, voioasa!
Vali, ma bucur tare mult ca, intr-un fel sau altul, ai provocat acea "sezatoare", pentru ca, eu cred ca, dupa acea discutie deschisa si sincera(cel putin, eu asa am simtit-o), am reusit cu totii sa ne cunoastem mai bine, sa ne apropiem, si cu totii am avut doar de castigat!!!
Asa cum au spus si fetele, s-a dovedit ca si tu ai avut de castigat, si asta chiar ma bucura! Dar asa cum te-a sfatuit Nina, nu te autoexila, calatoreste, iar eu adaug, calatoreste cat mai des cu SC, pentru ca o sa ai doar de castigat! De fapt, banuiesc ca ai simtit si tu asta!
Off,off,off, mai am atatea de spus, si tare as mai sta cu voi, dar, din pacate, acum trebuie sa ma retrag...
Sper sa nu mai treaca asa de mult pana sa revin din nou alaturi de voi...
Pana atunci, va pup cu drag pe toti, va doresc sanatate multa,multa, sa aveti parte de zile frumoase, cu spor in toate ;) :smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă