Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 29 aprilie - 2 mai 2017

<< < (27/30) > >>

krondia:
Valentin, mi-au mers la suflet vorbele tale despre Apuseni. Am fost si eu in excursia asta anul trecut si stiu ce zici, e intr-adevar o alta dimensiune sufleteasca in locurile in care traiesc motii. De asta imi si parea rau sa vad renuntarile numeroase dinaintea excursiei Cu siguranta impresiile tale se vor regasi pe calendarul SC de anul viitor. Permite-mi doar o corectie, mesterul popular de care cred ca spuneai se numeste Nicolae DOBRA, cioplitor, viorist, si cu multe alte talente.

krondia:
Valentin, poti corecta mesajul publicat timp de cateva minute, vezi butonul Modifica. Sau, si mai bine, poti previzualiza mesajul inainte de a-l afisa si corecta inainte eventualele greseli.

Nina Petre:
''Enoriasele'' au propria poveste petrecuta intr-o parcare dupa ce ne-am despartit de sibieni. Dar n-am caderea sa vorbesc aici fara acordul tuturor. Oricum cel mai bine ar povesti-o Cristina, de al carei umor nebun mi-aduc aminte cu mult drag.

Valentin2016:
Este bine acum....Noi am vorbit, fotografiat, plimbat , peisaje ,multe...Nici nu trebuie sa spunem prea multe, caci asa cum am sus trebuie pastrat secret, dar la fiecare masa, dar absolut la fiecare masa erau fete rosii...Evident , s ar putea spune de emotie, dar nu era nici o emotie. Oamenii aceia ne au transmis din bunatatea lor, din simplitatea lor,ei nu au venit cu nu stiu ce stie ce valori...hai ca e bine.

kriss:
Of..of..of…mai Valentin, cate inimioare ai rapus, vezi , si –ti faceai probleme ca nu ai ‘ lipici’ la femei. A fost benefica seara de ‘de spovedanie’. Dar, daca tot asa de tare ti –a placut compania noastra,  ne asteptam , mai Valentine, sa-ti iei ramas bun de la toti participantii la acesta actiune. Dar, cum  suntem toleranti , te iertam , cu promisiunea ca, vei recupera cu prima ocazie.  ;)
Sunt sigura ca , imbujorarea de care vorbeai , ca ne ‘afectase’ pe majoritatea domnitelor, era desigur, datorita prezentei tale,  cam timida cei drept , dar nu greu de remarcat.  :oops:
Citind ceea ce ai scris, abia acum am inteles,de ce nu am riduri,  de ce nu folosesc crema de fata, daca toata ziua sunt cu gura pana la urechi  :yeah:
Cat , despre colegele mele ‘ enoriasele ‘, ce sa spun, daca am reusit sa atragem atentia pana si politistilor , inseamna ca, am fost un grup fain, ca de obicei.
Multumesc pentru simpatizare Nina Petre.. :kissing:
Sa ne revedem cu bine !!! *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă