Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017

<< < (69/77) > >>

Serena:
Gigi, nu stiu cand si cum se va face repartizarea in camere, dar spun de acum: am dori Nita F. cu Simion D. Multumim! :) Si poate ne spui diseara cum este vremea prin Galati.

theo365:
 *|*Vremea !??? Hmmmmm....cum poate fi vremea ???? E superb, mai incape dubiu??? Acum sunt 20 grd. C , e soare si asa va fi si maine si poimaine .(diminetile sunt ceva mai racoroase , dar nu-i bai ....)!!!!! *|* :thumbup: :dance: *|* *|*

wonderland:

--- Citat din: sebibutu din Joi, 30 Martie 2017, 19:28 --- (am o memorie de invidiat in rest)
--- Terminare citat ---
Te credem pe cuvant. :applause:
Adevarul e ca pot sa inteleg. Mie mi se intampla cam asa: nu uit de un eveniment, oricare ar fi el, dar uit sa ma  uit in calendar sa ma conectez la timpul care trece.

Pe viitor activeaza butonul notify de la topicurile unde esti inscris, interesat si primesti notificari pe email de cate ori posteaza cineva un mesaj. O0

Notify sau
Click pe Atasamente si alte optiuni, bifat Anunta-ma cand apar raspunsuri.

Succes si petrecere faina! Daca ai ajuns la timp.  :giggle:

LiliT:
Buna Gigi,
Eu am fost plecata saptamana asta si nu am mai urmarit discutiile pe forum. Multumesc pentru intrebare dar eu am cazare asigurata si vin cu masina din Bucuresti la Galati asa cum am precizat la inceputul topicului. Ne vedem la petrecere!
Pe curand!
Lili T

DOINA2014:
Buna seara
intrucat nu am gasit cazare, eu nu mai pot sa vin , imi pare nespus de rau , dar asta este
Asa ca daca doreste altcineva sa vina in locul meu , cu mare drag.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă