Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
sebibutu:
Va scriu in al douazeci si cincilea ceas. Ma numesc Sebi, sunt din Buzau si am achitat aceasta excursie inca din 07 Februarie.
Am avut o perioada atat de incarcata incat pur si simplu am uitat (am o memorie de invidiat in rest) sa intru pe forum sa vad ce mai este nou.
Constat ca listele de meniu pentru Braila sunt trimise, listele de cazare deasemeni trimise.
Daca mai am sanse macar de 0,1% de a prinde loc la cazare sa ma anuntati si pe mine.
Mai stiu ca sambata in jurul orei 16:00 trenul cu care voi veni va ajunge in Galati.
Numarul meu este 0767.324.075 si adresa de mail este sebibutu@gmail.com. (asta in care mai pot salva ceva din aceasta excursie), multumesc anticipat. R.S.V.P.
admin:
Ti-am transmis acum un Email. Ne vedem la hotel.
pinkpanthere:
Buna seara tuturor! Asa e Theo. Orasul lui Panait Istrati ... l-as numi eu ... e frumusel foc (am emotii, am fost acolo si mi-a placut). Nimeni n-ar fi putut descrie mai frumos viata din acest oras. O sa placa tuturor acele strazi care duc toate spre Dunare, nu ai cum sa te ratacesti. Nu ratati biserica greceasca, esplanada ... Ne putem mandri, la scara mai mica, acest oras e construit in stilul Vienei ... evantai. Va doresc cea mai frumoasa petrecere la mal de Dunare ... cu peste proaspat ... ehe!!!
admin:
Gata, intr-o ora plecam spre Galati! Am prefarat sa ajung cu o zi mai devreme, sunt nerabdator sa inspir aerul Dunarii...Si vreau sa fiu odihnit, ca sambata avem multa treaba! :dance: *|* :dance: *|*
Abia astept sa ne reintalnim, sa petrecem, sunt extreme de curios sa descopar cele doua orase impreuna cu voi cei de acolo! Celor care vin din alte zone, drum bun!
crystyna2000:
Cat te invidiez...
Relaxare placuta azi .
Pe maine.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă