Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017

<< < (70/77) > >>

Dana Caragea:

--- Citat din: DOINA2014 din Vineri, 31 Martie 2017, 23:12 ---Buna seara
intrucat nu am gasit cazare, eu nu mai pot sa vin , imi pare nespus de rau , dar asta este
Asa ca daca doreste altcineva sa vina in locul meu , cu mare drag.

--- Terminare citat ---

Daca te razgandesti ai putea incerca pe booking.com, am intrat eu acum si inca mai erau camere la hotel Jolie, unde stiu ca mai e cel putin o persoana din Singles Camp, la hotel Magnus, hotel Galmondo si la Danube Star, care au preturi cat de cat.

admin:
Am gasit un oras incantator, mi-a placut la nebunie faleza, iar strada Domneasca vazuta din masina m-a incantat de-a dreptul. O seara minunata, mutumesc pentru asta gazdelor, Cristina si Dan, terminata cu o cina copioasa de peste la restaurantul Pescarul. Mi-a placut atat de mult locul, e atat de placut acolo incat am rezervat 25 de locuri pentru ora 14.00. Asa ca cei care vin cu microbuzul, dar si cei care sosesc in Galati din alte parti vor avea un loc acolo.

CrissCriss:
Drum bun gastii vesele de pe microbuzul de Bucuresti; cred ca Bogdan s-a pregatit sa va faca incalzirea inca de pe drum ca un DJ profesionisit. Sa ajungeti cu bine. :dance: :dance: :dance:

admin:
In drum spre Galati, am facut un popas la locatia in care veti fi cazati la actiunea de vizitare a minunatiilor Vrancei http://www.singlescamp.ro/eveniment/vrancea-spectaculoasa-3-zile-de-vis-9-11-iunie-2017/ si am facut cateva fotografii:

Ajuns la Galati am facut o multime de fotografii pe faleza si acum fug sa iau cateva imagini de pe Strada Domneasca...Am sa le postez cand revin in Sibiu...

Florin1968:
Ma bucur sa vad ca s—a organizat evenimentul in Galati. Nu stiu daca mai participa din vechile cunostinte, dar vad ca mai sunt si persoane din Galati.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă