Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere Singles Camp la Braila - Galati 1 aprilie 2017
theo365:
-Spre delectare-
theo365:
Braila "Chirei", orasul- evantai cu strazi pietruite care duc spre batranul fluviu(asa cum ii placea lui Panait Istrati sa-l numeasca ) , va asteapta !!! Va asteapta cu povesti de altadata , si va invita sa intrati in lumea cosmopolita, a acestui oras in care misunau de-a valma carute incarcate cu saci de grau, hamali cu umerii grei de atata munca in port si copii care bateau mingea din carpe pe macadam. Braila a fost si a ramas un oras de poveste in primul rand datorita Dunarii si Portului, care s-a dezvoltat aici si a atras negustori turci, evrei, greci, rusi, armeni, bulgari si sasi. Nici muscalul, vantul care bate aici ca-n romanul istratian "Ciulinii Baraganului", nu este strain de Braila, ba chiar se simte pe malul Dunarii ca la el acasa. In Braila e primavara , e soare , e Codin , e Terente, e Nerantula, ea va asteapta sa-i impartasiti bucuria si veselia !!!!!
Rodica_I:
Uuuu deci doamne,m-am trezit cam tarziu ... :) nu mai completez la meniu ??
Merg pe mana voastra , multam frumos :kissing: :smitten:
Principal... sa avem pantofiorii de dans si voia buna :dance: *|*
theo365:
--- Citat din: Rodica_I din Miercuri, 29 Martie 2017, 17:02 ---Uuuu deci doamne,m-am trezit cam tarziu ... :) nu mai completez la meniu ??
Merg pe mana voastra , multam frumos :kissing: :smitten:
Principal... sa avem pantofiorii de dans si voia buna :dance: *|*
--- Terminare citat ---
Daca nu cumva gresesc, observ ca esti inscrisa pe -lista de Braila- , la pozitia -26-. Asadar , care ar fi nelamurirea ta????? Cat priveste meniul de la Galati , era si mai simplu , in sensul ca doar cei doritori de -meniuri de post-trebuiau sa specifice lucrul asta !
Rodica_I:
E... nu era nelamurire, eu doar anuntam ca nu este o problema din partea mea ce voi manca la Braila, principal este ca vom fi impreuna . :D , am scris asta deoarece mi s-a atras atentia ca nu mi-am ales meniu complet pentru Braila ;) :smitten: :smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă