Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (324/328) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 18 Septembrie 2012, 16:26 ---si asta tot declaratie de iubire se numeste.  sau declaraite de ne-iubire!

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gigi-becali-scos-minti-monica-tatoiu-rade-proasta-vorbesc-toate-idioatele-413973.html

pot sa spun ca m-a binedispus foarte mult! mi-a amintit de vremurile cand astfel de declaratii facea presei dl. suvita, prietenul dlui becali! stiti voi care ;) declaratii adicatelea!

--- Terminare citat ---

arata-mi o astfel de declaratie a lui "suvita". n-a vorbit niciodata in halul asta. becali e si mitocan si dus cu capul. nu e nimic de ras; e de plans chiar.

micaela:
nu mai cred in iubire.
intr-un mod iubitor de a trai viata, da, dar in iubirea de cuplu...hm... de cand cu semnele toamnei, imi adie si-un vant de scepticism.

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 19:10 ---nu mai cred in iubire.
intr-un mod iubitor de a trai viata, da, dar in iubirea de cuplu...hm... de cand cu semnele toamnei, imi adie si-un vant de scepticism.

--- Terminare citat ---
las' ca trece. niciun sentiment nu-i vesnic. nici iubirea, evident...

Lili Zamfirescu:
“ Am spus-o intotdeauna: singur, nu fac doi bani . Trebuie sa iubesc nebuneste pe cineva sau ceva, ca sa nu ma simt gol si fara rost, ca un bostan uscat, uitat in porumbiste dupa cules. Asa sunt eu croit”..(Panait Istrati)..
sora 13, chiar asa sa fie...??

micaela:
un singur lucru mi-e clar in momentul asta: ca nimic nu mi-e clar. cred ca pana si "adevarul nostru" difera de la o etapa la alta. au fost ani in care credeam/simteam ca nu se poate trai fara iubirea cuiva, acum simt fix inversul; ca nu mai pot trai cu iubirea cuiva sau pentru cineva. nu-i aiurea?  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă