Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (323/328) > >>

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 00:21 ---eu am o problema cu declaratiile de iubire, oricat de frumoase ar fi ele, daca nu sunt sustinute de fapte...
doar vorbe...

--- Terminare citat ---

--- Citat din: Caroline din Marți, 18 Septembrie 2012, 01:26 ---Iar de fapte... ce sa mai vorbim?! Mai mult, e fapte si fapte. Fapte usoare, cum ar fi "vin sa te astept la gara" si fapte grele, cum ar fi "vreau sa ne mutam impreuna".  :P

--- Terminare citat ---
doamnelor, subscriu!  :)

steliana:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 18 Septembrie 2012, 11:22 --- doamnelor, subscriu!  :)

--- Terminare citat ---

eu, nu!!! vreau sa vad pana unde ii merge imaginatia!

Caroline:

--- Citat din: bitek din Marți, 18 Septembrie 2012, 10:52 ---Pai echilibrezi si spui "hai sa ne mutam impreuna-n gara" :thumbup:

--- Terminare citat ---

;D

Ai dreptate, Steliana... de ce sa mai facem planuri? Faptele spontane sunt cele mai cuvantatoare.

Matei:
si asta tot declaratie de iubire se numeste.  sau declaraite de ne-iubire!

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/gigi-becali-scos-minti-monica-tatoiu-rade-proasta-vorbesc-toate-idioatele-413973.html

pot sa spun ca m-a binedispus foarte mult! mi-a amintit de vremurile cand astfel de declaratii facea presei dl. suvita, prietenul dlui becali! stiti voi care ;) declaratii adicatelea!

micaela:

--- Citat din: bitek din Marți, 18 Septembrie 2012, 10:52 ---Pai echilibrezi si spui "hai sa ne mutam impreuna-n gara" :thumbup:

--- Terminare citat ---
;D
acum multi ani a existat un film rusesc: "gara in doi".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă