Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 18 Septembrie 2012, 19:50 --- Am spus-o intotdeauna: singur, nu fac doi bani . Trebuie sa iubesc nebuneste pe cineva sau ceva, ca sa nu ma simt gol si fara rost, ca un bostan uscat, uitat in porumbiste dupa cules. Asa sunt eu croit..(Panait Istrati)..
sora 13, chiar asa sa fie...??
--- Terminare citat ---
e o stare care apare in anumite perioade, insa nu e permanenta. acum, de exemplu, ma simt foarte bine doar cu mine si cu voi, oamenii care-mi sunteti dragi, din SC. :)
sora 17, tu ce crezi? :)
Lili Zamfirescu:
si eu cred ca adevarul nostru depinde de "viata" acumulata pana la el. un adevar- trait acum n ani- si acelasi adevar- trait ieri-...nu seamana ca intensitate si consecinte..ca bine zici: acum simti...maine, adevarul asta poate nici n-o sa mai conteze..asta-i ciudat: adevarul depinde de ceva sau cineva anume...si acelasi adevar, trait cu altcineva....mda...
sora 13, cred ca adevarul tau minunat abia de acum incolo poate incepe..
micaela:
--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 18:52 --- ;D
acum multi ani a existat un film rusesc: "gara in doi".
--- Terminare citat ---
gara pentru doi...
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Marți, 18 Septembrie 2012, 20:18 --- cred ca adevarul tau minunat abia de acum incolo poate incepe..
--- Terminare citat ---
te referi la retragerea intr-un loc cu liniste si verdeata? ;D
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Marți, 18 Septembrie 2012, 20:20 ---te referi la retragerea intr-un loc cu liniste si verdeata? ;D
--- Terminare citat ---
la cimitiru' patrunjelu???? ai innebunit la nervii capului???... :fight:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă