Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (310/328) > >>

bit:
Ce-are, bre? Pe cuvantu` tau ca daca (ipotetic si nebuneste vorbind) aberatia mea ar fi fost real posibila, tu nu ai fi utilizat-o?  :angel:

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:18 ---Ce-are, bre? Pe cuvantu` tau ca daca (ipotetic si nebuneste vorbind) aberatia mea ar fi fost real posibila, tu nu ai fi utilizat-o?  :angel:

--- Terminare citat ---
nu. eu ma straduiesc sa ma curat de resentimente si sa pastrez afectiunea pentru cei cu care nu mai pot merge pe acelasi drum. stiu io la ce te referi matalutza... dar eu zic aici de afectiunea neutra, nu de aceea incarcata inca de "scanteie". intelegi dumneata, frate-miu.  :)

Lili Zamfirescu:

--- Citat din: micaela din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:15 ---
da' tu stii ca eu te iubesc chiar daca nu te vad, da?  ;D

--- Terminare citat ---
sora 13, dar vorbeam de iubirea el-ea... |o...si daca n-ai sa ma mai iubesti, te oblig!  :box: te chem la toate emisiunile, ti-am mai zis: la din dragoste, iarta-ma, un show pacatos, si mai gasesc... :strambatura:

bit:

--- Citat din: micaela din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:21 ---nu. eu ma straduiesc sa ma curat de resentimente si sa pastrez afectiunea pentru cei cu care nu mai pot merge pe acelasi drum. stiu io la ce te referi matalutza... dar eu zic aici de afectiunea neutra, nu de aceea incarcata inca de "scanteie". intelegi dumneata, frate-miu.  :)

--- Terminare citat ---
Pai nush daca chiar m-am facut io inteles. Ca "format" a vrut sa-nsemne exact nimic, zero, blank, nici macar resentimente, alb complet. Io daca aveam un asemenea butonas la baza cerebemelcului de pe umeri, eram the happiest person ever.

micaela:

--- Citat din: bitek din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:25 ---Pai nush daca chiar m-am facut io inteles. Ca "format" a vrut sa-nsemne exact nimic, zero, blank, nici macar resentimente, alb complet. Io daca aveam un asemenea butonas la baza cerebemelcului de pe umeri, eram the happiest person ever.

--- Terminare citat ---

nu, eu nu mi-as dori acest zero-blank. mai bine faci delete la resentiment si pastrezi ceea ce ti-a adus in viata acel om.

eu am o opinie si sunt de acord cu ea: ne dorim sa nu mai iubim deloc cand inca mai iubim fiindca, vorba sorei 17-am numit-o pe Lili, "aceste lucruri ne doare".  ;D
nu puteam sa ma retrag fara sa va trantesc aceasta pansea adanca.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă