Arhiva > Arhiva

Declaratie de iubire!

<< < (311/328) > >>

bit:
Mai mult o urzica ,da`merge. O punem si pe ea-n ecosistemu` local acilea.

micaela:

--- Citat din: Lili Zamfirescu din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:22 ---sora 13, dar vorbeam de iubirea el-ea... |o...si daca n-ai sa ma mai iubesti, te oblig!  :box: te chem la toate emisiunile, ti-am mai zis: la din dragoste, iarta-ma, un show pacatos, si mai gasesc... :strambatura:

--- Terminare citat ---

vad ca acum ai sarit-o pe aia cu "marita-te cu mine".  ;D

plec, cu regret, ca as mai fi stat la o vorba cu voi.  :love:

Caroline:

--- Citat din: bitek din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:18 ---Ce-are, bre? Pe cuvantu` tau ca daca (ipotetic si nebuneste vorbind) aberatia mea ar fi fost real posibila, tu nu ai fi utilizat-o?  :angel:

--- Terminare citat ---

Eu, par example, am utilizat metoda ori de cate ori am putut. E drept ca nu iese decat daca mai pui si putina iertare la reteta... ca sa ajungi la sentimentul ala de "iubire universala" de care zice Mica.  :)

P.S. Matei, eu nu afirmam nimic, ci intrebam daca e posibil, indiferent daca suntem sau nu impreuna, de-aia am subscris la alt raspuns.  ;)

bit:

--- Citat din: Caroline din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:33 ---Eu, par example, am utilizat metoda ori de cate ori am putut.
Si io la fel. Fara zeama de iertari si sos de afectiune si alte preparate de-astea apoase. Partea prosta e ca are efecte colaterale. (unul dintre ele, de exemplu, a fost faptul ca am uitat filmul dupa care care disperam p-aci zilele trecute -zilele si anii trecuti, ca sa fie complet tabloul  :)-). Insa...pana si minunile doareaza doar 3 zile, nu? Nu tre` sa fiu pretentios.
--- Terminare citat ---

bit:

--- Citat din: Caroline din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:33 ---Eu, par example, am utilizat metoda ori de cate ori am putut.

--- Terminare citat ---
Si io la fel. Fara zeama de iertari si sos de afectiune si alte preparate de-astea apoase. Partea prosta e ca are efecte colaterale. (unul dintre ele, de exemplu, a fost faptul ca am uitat filmul dupa care care disperam p-aci zilele trecute -zilele si anii trecuti, ca sa fie complet tabloul  :)-). Insa...pana si minunile doareaza doar 3 zile, nu? Nu tre` sa fiu pretentios.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă