Arhiva > Arhiva
Declaratie de iubire!
Lili Zamfirescu:
--- Citat din: micaela din Luni, 03 Septembrie 2012, 15:20 ---subscriu la opinia conform careia iubirea nu dispare odata cu prezenta fizica a cuiva. iubesti si un om drag care a murit, si un vechi amic plecat peste mari si tari, chiar si dupa 20 de ani...
lil, uite aici ne deosebim :); eu cred ca iubesti si un "fost", de ce nu? ca nu-l mai iubesti "intr-un anume fel" da, insa mi-e foarte greu sa inteleg cum pot disparea TOTAL sentimentele pentru un om la care ai tinut candva. ramane afectiunea, totusi.. :buck2:
--- Terminare citat ---
Dragutza, ziceam de dragostea totala dintre barbat si femeie. Lasa deoparte iubirea pentru prietenii sau parinti..alte fatete. Nu Mica, nu mai iubesc un "fost". Am decis despartirea tocmai d'aia, ca nu ne mai iubeam. Evident ca nu-ti ramane indiferent, dar ce ramane nu iubire se cheama. Cu timpul clar ierti si uiti, ca altfel ar fi cimitirele extraquota.
bit:
Reteta ideala e uiti si sa-ti devina indiferent.Tzac-pac, format c: /s si gata. Nou-nout.
micaela:
--- Citat din: Lili Zamfirescu din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:10 --- Evident ca nu-ti ramane indiferent, dar ce ramane nu iubire se cheama. Cu timpul clar ierti si uiti, ca altfel ar fi cimitirele extraquota.
--- Terminare citat ---
lil, iubirea are multe forme. daca "fostul" nu ti-e indiferent, "fara manie", tot un soi de iubire light este: ii zice afectiune. :P
iubirea e de toate formele si culorile, de la "drag mic", la "drag mare", la pasiune de tzunami. ;D parerea mea... :)
da, biensur ca iubirea cu componenta erotica saraceste tocmai de componenta aceea, daca absenta fizica se prelungeste muuuult.
da' tu stii ca eu te iubesc chiar daca nu te vad, da? ;D
micaela:
--- Citat din: bitek din Luni, 03 Septembrie 2012, 16:14 ---Reteta ideala e uiti si sa-ti devina indiferent.Tzac-pac, format c: /s si gata. Nou-nout.
--- Terminare citat ---
ia-te de manuta cu lily, ca opinati ashishderea. :)
tre' sa plec, ca altfel v-as mai invata cum e cu iubirea. :P ;D
Caroline:
--- Citat din: steliana din Luni, 03 Septembrie 2012, 13:49 ---Azi e ... maine cand nu mai e, ai ingropat tot? interesanta evolutie a transformarii ... ::)
--- Terminare citat ---
N-am zis ca la distanta nu se ezista, ci ca nu rezista. Acuma ar mai fi si cazul invers, cand, desi impreuna, cuplul rezista, dar nu exista. :P
Da' nu stiu de ce vorbim de distanta si de fosti pe topicul asta... Uite-aici ce "declaratie de iubire" am gasit pe pagina FB a unuia din elevii mei:
:smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă