Autor Subiect: "Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017  (Citit de 50395 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline eugenbr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 39
Re: "Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017
« Răspuns #45 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 17:38 »
Violeta_br esti din Braila ?Intreb ca eu plec din BR dc esti interesata vorbim.

Offline nik-escu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #46 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 17:50 »
Poate o fi din Brazilia,Eugen :).

Offline CrissCriss

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #47 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 18:09 »
Buna ziua,
Gigi, te rog, am nevoie de un sfat. M-am inscris in aceasta excursie din mai multe motive, impinsa de curiozitate pentru traditiile de la Festival, imi place sa dau cu nasul de zapada si de aer curat si singura nu prea ma vedeam plecand la munte.
Din pacate nu sunt un om de munte, dar varianta ca putem opta sa stam in Paltinis in loc sa mergem in drumetia montana de 5 ore m-a facut totusi sa ma inscriu din prima clipa. De cand insa ai postat ultimele instructiuni referitoare la echipamentul si conditia fizica care trebuie avute pentru aceasta actiune, ma tot intreb daca ii pot face fata fara a parea ca fac nota discordanta cu ceilalti participanti sau sa creez vreun disconfort cuiva.
As avea urmatoarele intrebari, daca plimbarea de 3 ore la cetate este deasemenea optionala si daca presupune acelasi echipament si conditie fizica. Nu as vrea sa fiu inteleasa gresit, probabil pe viitor voi fi din ce in ce mai pregatita pentru actiunile SC, echipament si conditie fizica, dar nu stiu ce sa fac pentru cea de acum.
Multumesc.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #48 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 18:27 »
Drumetia la Cetatea Salgo, o joaca pe timp de vara, presupune pe timp de iarna ceva efort. Mediu daca esti mai putin activ dar ai echipament  ok, crampoane, ghete bune, bete trekking, minim daca esti activ si ai echipament bun, hard daca esti o persoana mai putin activa si nu ai echipament adecvat...Diferenta de nivel este de cca 325 m (daca nu se urca si ultima panta pana la Cetate - pe care o cred destul de dificila pentru cei mai multi daca nu este poteca facuta de cineva inainte), se pleaca de la 625 si se ajunge la 950 m. Timp de urcare cca 2 ore (eu vara cand eram in forma si fara probleme cu picioarele  :-[, faceam o ora).. :) De pe Platoul Godia coborati cam o ora in satul Fantanele, iesiti spre sosea si veti fi asteptati de autocar, deci nu mai coborati pe acelasi drum...

Cine nu-si poate cantari puterile poate sa incerce si vede de la primele urcusuri daca face fata si daca ii este greu se poate intoarce. Sau cine nu are incredere ca poate ramane in pensiune, de acolo este urcarea.

Offline CrissCriss

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #49 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 19:53 »
Multumesc Gigi pentru ajutor.
Am tot recitit, dar poate ca nu destul de temeinic, s-a hotarat care este pensiunea unde vom fi cazati?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #50 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 20:04 »
Da, am scris, la noi la Sibiel, ne-am adunat cat de o petrecere buna.  *|* :dance:

Offline kriss

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
« Răspuns #51 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 20:11 »
Stai linistita CrissCriss, nici eu nu sunt un om de munte, Gigi  stie deja  8), tot pentru a traditii si obiceiuri   m -am inscris si eu, o gura de aer curat si voie buna,  asa ca nu -ti face griji prea mari, gasim noi ce sa  facem prin zona  ... Asa ca, sa ne vedem macar pentru  o bulgareala... :applause:
"Nu ceea ce ai, ceea ce esti, unde esti sau ceea ce faci te face fericit sau nefericit, ci ceea ce crezi despre toate acestea." – Dale Carnegie

Offline CrissCriss

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #52 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 20:19 »
Supeeer, ma simt deja mult mai bine :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #53 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 20:33 »
Daca nu va incumetati, eu zic macar sa cititi frumoasele povesti ale lui Gigi despre Cetatea Salgo. O sa va indragostiti de ...dragostea lui pentru aceste locuri, dar si de imagini. In primul articol, din toamna, in al doilea din primavara... Acestea o sa va ajute sa va faceti si o idee despre traseu, cu conditia sa inchideti ochii si sa adaugati multa zapada :)  :smitten:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1744.msg102005.html#msg102005

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1779.msg104338.html#msg104338

(offtopic: Gigi, pana mai apar articole noi, n-ar fi o idee buna sa le mai distribui din cand in cand pe facebook pe cele existente deja?! Stim ca sunt multi membri noi si putini au rabdarea sau deprinderea rasfoirii forumului)  :whistle:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline CrissCriss

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #54 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 20:52 »
Azi, impreuna cu Misona live in telefon, am intrat amandoua pe Google sa cautam detalii despre aceasta cetatea, in acelasi timp cerandu-i parerea Misonei din pozitie de participanta 2016 la acest eveniment. Citesc cat pot de mult postarile de pe forum, dar uneori, printre multe probleme pe care le am la servici, mai scap anumite amanunte.
Imi cer scuze daca am deranjat cu intrebarile mele si am facut pe cineva sa piarda timpul cu relatiile suplimentare pe care le-am cerut, promit pe viitor sa nu mai intervin.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #55 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 21:05 »
CrissCriss, intentia mea a fost doar sa va aduc aproape o descriere a Cetatii Salgo si a traseului spre aceasta.  N-am avut nicio intentie de critica sau cearta :(
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #56 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 21:46 »
Desi anul acesta Constanta a facut deja primi pasi in zapada ... si inca cum......  :happy: constat ca sunt multi constanteni participanti la aceasta actiune   :dance:, am numarati eu pana acum 5,  :thumbup:

Bravo Constanta  :bow: :applause: , in ritmul acesta urmatoare petrecere o organizam la Constanta  *|* *|* *|*

Gigi , cred ca trebuie sa te gandesti deja sa ne asiguri  transportul din Constanta  :D . :giggle:

Offline totoescua

• Full Member
  • Mesaje postate: 124
« Răspuns #57 : Luni, 09 Ianuarie 2017, 23:11 »
Criss  , si eu ma gandesc  ca nu pot urca pe Cindrel dar cred ca am gasit o varianta sa-mi petrec timpul in
Paltinis , un super SPA , maine dau si un tf. acolo ca sa stiu exact ce fac , asa ca ne organizam sa ne fie bine .

Offline CrissCriss

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #58 : Marți, 10 Ianuarie 2017, 00:13 »
Uau, Toto, ar fi grozav  :yeah: inseamna ca vom face o mica gasca cu cei mai putin sportivi si sunt sigura ca vom petrece cateva ore minunate; iar ideea afara ger si zapada si noi la sauna ma incanta nespus :D. Astept vesti, in functie de raspuns punem si costume de baie in valize pe langa fulare si caciuli. :)

Offline danieladimitrescu

• Full Member
  • Mesaje postate: 176
« Răspuns #59 : Marți, 10 Ianuarie 2017, 09:55 »
Buna dimineata
Pentru excursia Festivalul lolelor c.v. transport se achita tot in contul agentiei?
Multumesc