Buna ziua,
Gigi, te rog, am nevoie de un sfat. M-am inscris in aceasta excursie din mai multe motive, impinsa de curiozitate pentru traditiile de la Festival, imi place sa dau cu nasul de zapada si de aer curat si singura nu prea ma vedeam plecand la munte.
Din pacate nu sunt un om de munte, dar varianta ca putem opta sa stam in Paltinis in loc sa mergem in drumetia montana de 5 ore m-a facut totusi sa ma inscriu din prima clipa. De cand insa ai postat ultimele instructiuni referitoare la echipamentul si conditia fizica care trebuie avute pentru aceasta actiune, ma tot intreb daca ii pot face fata fara a parea ca fac nota discordanta cu ceilalti participanti sau sa creez vreun disconfort cuiva.
As avea urmatoarele intrebari, daca plimbarea de 3 ore la cetate este deasemenea optionala si daca presupune acelasi echipament si conditie fizica. Nu as vrea sa fiu inteleasa gresit, probabil pe viitor voi fi din ce in ce mai pregatita pentru actiunile SC, echipament si conditie fizica, dar nu stiu ce sa fac pentru cea de acum.
Multumesc.