Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017

<< < (12/36) > >>

wonderland:
CrissCriss, intentia mea a fost doar sa va aduc aproape o descriere a Cetatii Salgo si a traseului spre aceasta.  N-am avut nicio intentie de critica sau cearta :(

Rodica_I:
Desi anul acesta Constanta a facut deja primi pasi in zapada ... si inca cum......  :happy: constat ca sunt multi constanteni participanti la aceasta actiune   :dance:, am numarati eu pana acum 5,  :thumbup:

Bravo Constanta  :bow: :applause: , in ritmul acesta urmatoare petrecere o organizam la Constanta  *|* *|* *|*

Gigi , cred ca trebuie sa te gandesti deja sa ne asiguri  transportul din Constanta  :D . :giggle:

totoescua:
Criss  , si eu ma gandesc  ca nu pot urca pe Cindrel dar cred ca am gasit o varianta sa-mi petrec timpul in
Paltinis , un super SPA , maine dau si un tf. acolo ca sa stiu exact ce fac , asa ca ne organizam sa ne fie bine .

CrissCriss:
Uau, Toto, ar fi grozav  :yeah: inseamna ca vom face o mica gasca cu cei mai putin sportivi si sunt sigura ca vom petrece cateva ore minunate; iar ideea afara ger si zapada si noi la sauna ma incanta nespus :D. Astept vesti, in functie de raspuns punem si costume de baie in valize pe langa fulare si caciuli. :)

danieladimitrescu:
Buna dimineata
Pentru excursia Festivalul lolelor c.v. transport se achita tot in contul agentiei?
Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă