Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017

<< < (11/36) > >>

admin:
Da, am scris, la noi la Sibiel, ne-am adunat cat de o petrecere buna.  *|* :dance:

kriss:
Stai linistita CrissCriss, nici eu nu sunt un om de munte, Gigi  stie deja  8), tot pentru a traditii si obiceiuri   m -am inscris si eu, o gura de aer curat si voie buna,  asa ca nu -ti face griji prea mari, gasim noi ce sa  facem prin zona  ... Asa ca, sa ne vedem macar pentru  o bulgareala... :applause:

CrissCriss:
Supeeer, ma simt deja mult mai bine :dance:

wonderland:
Daca nu va incumetati, eu zic macar sa cititi frumoasele povesti ale lui Gigi despre Cetatea Salgo. O sa va indragostiti de ...dragostea lui pentru aceste locuri, dar si de imagini. In primul articol, din toamna, in al doilea din primavara... Acestea o sa va ajute sa va faceti si o idee despre traseu, cu conditia sa inchideti ochii si sa adaugati multa zapada :)  :smitten:

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1744.msg102005.html#msg102005

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1779.msg104338.html#msg104338

(offtopic: Gigi, pana mai apar articole noi, n-ar fi o idee buna sa le mai distribui din cand in cand pe facebook pe cele existente deja?! Stim ca sunt multi membri noi si putini au rabdarea sau deprinderea rasfoirii forumului)  :whistle:

CrissCriss:
Azi, impreuna cu Misona live in telefon, am intrat amandoua pe Google sa cautam detalii despre aceasta cetatea, in acelasi timp cerandu-i parerea Misonei din pozitie de participanta 2016 la acest eveniment. Citesc cat pot de mult postarile de pe forum, dar uneori, printre multe probleme pe care le am la servici, mai scap anumite amanunte.
Imi cer scuze daca am deranjat cu intrebarile mele si am facut pe cineva sa piarda timpul cu relatiile suplimentare pe care le-am cerut, promit pe viitor sa nu mai intervin.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă