Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

"Pasi in zapada". Festivalul Lolelor 27 - 29 ianuarie 2017

<< < (13/36) > >>

Elena Dumitru:
 Si eu ma gandesc ca nu pot urca pe Cindrel dar ... sunt convinsa ca o sa gasim ceva de facut si noi cei care ..... urcam greu

danieladimitrescu:
Buna
Sunt Daniela Dimitrescu, eu sunt una care nu ma incumet a parcurge traseul montan, cred ca am putea bea un vin fiert la Paltinis sau am putea face plimbari prin Sibiel, eventual pentru a vedea muzeul icoanelor pe sticla.

CrissCriss:
Buna dimineata,
Sigur vom gasi ce sa facem. Eu am mai fost la Sibiel, dar nu am apucat sa vad muzeul, asa ca poate de data asta reusesc. Iar la Paltinis, in timp ce asteptam echipa celor care pleaca in drumetie putem sta la un vin fiert, o bulgareala sau o baie in piscina la Spa-ul de care a zis Toto ca se intereseaza.

totoescua:
Criss , am sunat , e OK , au acces si cei care nu sunt cazati in hotel , costa 88 lei pentru toata ziua , au tot ce trebuie asa ca avem nevoie doar de costumul de baie , hotel HOHE RINNE PALTINIS

CrissCriss:
Hohoho scot costumul de baie, bulgareala, balaceala si vin fiert, combinatia perfecta pentru un week-end minunat cu SC la Sibiel :happy: *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă