Da, m-a placut si mie foarte mult si asta s-a vazut...Daca nu m-ar fi suparat genunchiul ala care cere sa fie din nou reparat, as fi topait pana in tavan...Atata lume faina stransa acolo, o atmosfera asa de placuta...Muzica si dansul nu se oprisera nici la ora 4.00...atunci cand pas-pas sa nu stric petrecerea m-am furisat in camera...A doua zi ma astepta un drum de 500 km...Trebuia sa ajung si la Tg Mures acolo unde se desfasoara minivacanta de 1 decembrie...
Ce m-a incantat mult mult de tot a fost sa privesc la revederile, reintalnirile celor care au fost impreuna in vacante sau excursii. Bucuria de a se vedea din nou, de a fi din nou impreuna.
Am mai spus-o si o repet si aici: oamenii traiesc din motivatii si ...om sunt si eu. Cum sa nu te simti bine, cum sa nu te simti rasplatit cand vezi atat de multa lume bucuroasa? Exista actiuni care iti umlfa plamanii de oxigen si te "imping" inainte...Sa faci tot ce stii, sa dai tot ce poti...
M-am bucurat mult de prilejul pe care mi l-ati dat sa va prezint pe Lidia, Sel si pe Gabi. Multi o sa plecati cu ei in excursii anul viitor, asa ca a fost o buna ocazie sa-i vedeti, sa-i cunoasteti.
Ca v-ati adunat in numar atat de mare inseamna ca intradevar exista o apetenta pentru acest gen de eveniment si va asigur si promit ca o sa repetam. Nu des, pentru ca se pierde din efect.

Dar suficient incat sa aveti ocazia bucuriei de a reintalni.
Ma gandesc la urmatorul eveniment de acest gen, de fapt daca imi aduc bine aminte l-am si promis

...O sa fie la Braila - Galati, acolo de unde vin multi in Singles Camp. Sunt acolo cativa foarte atasati SC, care intotdeauna au intins o mana de ajutor: Teodora, Mihaela, Onix, Cristina plus fortele proaspete...Il avem acum si pe Gabi in mijlocul nostru...asa ca sunt convins, o sa facem o echipa de organizare si de primire...super!
Va propun un eveniment de sambata/duminica, la care sa poata participa usor si cei din Bucuresti. Pentru a nu implica costuri de transport prea mari, le propun celor din Bucuresti sa se grupeze pe masini personale. Sunt 200 km pana acolo, in maxim 3 ore se ajunge. Chiar acum deschid un topic "Petrecere Singles Camp in Braila - Galati" si ii rog pe cei de acolo, ca impreuna cu Gabi sa inceapa sa se gandeasca la un loc in care sa ne putem distra pentru o dupa amiaza ...si o noapte...Aici este topicul:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2390.0.htmlPentru Moldova, pentru ca trebuie sa "rasplatesc" participativitatea multora de acolo, pregatim impreuna cu Lidia un Cooking Camp aproape de voi. Acum suntem in cautarea unei destinatii si a unei locatii, care sa poata gazdui cca 25 persoane si care sa ne ofere acces la bucatarie. Sa avem o sala de petrecere...Important: destinatia (orasul, statiunea, satul) sa aiba acces usor cu tren sau autobuz de linie. Daca aveti vreo idee, este binevenita..
Inchei aici, spunanadu-va inca o data ca m-am bucurat mult sa va revad, sa vad ce lume faina s-a strans aici, ca am petrecut o seara minunata cu voi. Pe curand!