Autor Subiect: O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016  (Citit de 79938 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
Re: O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016
« Răspuns #270 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 11:15 »
Nici o reactie ... nimic ... nimic. Doarme lumea ... oboseala mare!

Offline doina savu

• Full Member
  • Mesaje postate: 101
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #271 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 11:36 »
Pe FB, grup Bucuresti gasesti postari, filmuletze, comentarii.
Eu cred ca a fost o super revedere/petrecere, un gen de Revelion in avans! Bucuria reintalniriii si a petrecerii m-a convins, daca mai era cazul, ca suntem super gasca!
Odihna placuta in ac zi de duminica tipica ptr Noiembrie.
Astept cu interes mail cu link wt transfer de la Gigi! Noi am fost prea ocupati cu dansul ptr a imortaliza si momente ale petrecerii. In plus, Gigi ne-a si obisnuit cu super poze.
 :yeah: *|* :love: :thumbup:
Doina

Offline pinkpanthere

• Full Member
« Răspuns #272 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 12:06 »
Ok, Doina. Si eu astept pozele cu nerabdare.

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #273 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 12:15 »
Pentru unii dintre noi forumul este "acasa".Asteptam cu drag comentariile si alte postari, aici.Cu drag !

Offline florin69

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #274 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 12:23 »
Buna dimineata!!! How zgu do you do? Cum e viata dupa petrecere? Exista?  Multumesc inca o data GIGI & COMP pt. idee, organizare , etc. Noroc cu voi, ca ne mai adunati  din cand in cand, ca in baza noastra, slaba initiativa.  Daca mai vine totusi cineva cu astfel de propuneri, va rog sa ma anuntati si pe mine ( florinionut67@yahoo.com), ca ma bag. La petreceri, dans .... , placinte, oricand cu placere. Pana atunci va pup pe toti/toate si va doresc o duminica minunata in continuare.  :kissing:

Offline pinkpanthere

• Full Member
« Răspuns #275 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 12:37 »
Vreau si eu adresa corecta de facebook. La Singles Camp imi apar doar balarii. Multam' fain.
Petrecerea a fost super ... binevenita in perioada asta. Ca de obicei, totul fain, oameni plini de viata. Zile cat mai senine tuturor.

Offline crystyna2000

• Full Member
  • Mesaje postate: 103
« Răspuns #276 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 13:52 »
O petrecere pe cinste!
Cu de toate: muzica buna, distractie din plin  si cazare... neasteptat de buna (asa un loc frumos...)
Persoane minunate, vesele si pline de voie buna.
Sper sa se repete acest gen de intalniri.
Gigi, ai fost la inaltime! ai fost o gazda grozava  si in Bucuresti.

Offline oana0801

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 46
« Răspuns #277 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 14:13 »
Multumim organizatorilor,  multumim de ideee la cat mai multe. Asteptam mai multe intalniri si la Bucuresti. A fost o seara minunata cu oameni frumosi.  :applause:
Felicitari!!!! Atunci cand exista pasiune si se pune suflet iese ceva extraordinar....

Offline arsel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 52
« Răspuns #278 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 14:35 »
Buna ziua prieteni,
Vreau sa spun si eu ca a fost o petrecere foarte tare! Mi s-a parut ca toata lumea s-a simtit bine
si a fost o distractie generala. Plutea prietenia si un soi de solidaritate de grup în aer. Eu ma simt minunat si astazi.
Felicitari initiatorilor si organizatorilor si multumiri.

Offline Ancutza

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 78
« Răspuns #279 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 16:14 »
Buna seara! Impresii la cald: locatie faina, muzica foarte buna de toate genurile si oameni care au venit sa petreca .Personal am dansat cat am putut si daca n-ar fi fost frica cetii si a politistilor, mi-ar fi placut sa incui usa la restaurant la plecare. Multumiri organizatorilor, !

Offline TudorStefan

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 18
« Răspuns #280 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 19:41 »
Am ramas surprins sa vad asemenea mobilizare din partea unor oameni cumva diferiti si straini unul de altul, dar care au gasit un motiv pentru a se distra si pentru a petrece timp de calitate impreuna, departe de grijile sau problemele de zi cu zi. Iar asta spune multe despre calitatea acestor persoane si a intregii comunitati.
A fost o seara frumoasa. Ma bucur ca am luat parte la aceasta petrecere si sper sa nu ratez viitoarele petreceri si alte actiuni SC.
Multumesc celor ce au participat aseara, multumesc celor ce au organizat petrecerea, multumesc Gigi pentru ca ai facut posibila asemenea actiune.

Offline Julia

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 31
« Răspuns #281 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 19:59 »
 :) Buna seara!
A fost o petrecere foarte frumoasa in primul rand datorita oamenilor calzi si veseli care au venit in numar atat de mare, a organizatorilor care au facut aceasta intalnire posibila! Atat de multe zambete mi-au reincarcat bateriile pentru perioada urmatoare pana la o noua iesire SC, pe care abia o astept!
Multumesc organizatorilor si complicilor lor bucuresteni! Sunteti minunati!

O seara frumoasa! :flori:

Offline mirelam

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #282 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 20:25 »
Multumiri organizatorilor si tuturor participantilor...in timp atat de scurt a fost posibil sa ne mobilizam masiv pentru dans si voie buna. Da, singles a reusit sa adune oameni de calitate care se distreaza impreuna oriunde si oricand. Imi pare rau ca v-am parasit la ora 01:00 in plin dans, dar abia am reusit sa ajung pana la masina; pentru mine sper sa a fost doar incalzirea...si continuarea petrecerilor va urma la Tg. Mures. Va pupic pe toti si abia astept sa ne revedem in cateva zile *|*

Offline Gabriel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #283 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 21:09 »
M-am simtit minunat ....  si m-ati facut sa dansez aproape toata noaptea ! Asta spune totul despre atmosfera, felicitari tuturor !

Offline CrissCriss

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 73
« Răspuns #284 : Duminică, 27 Noiembrie 2016, 21:37 »
Felicitari organizatorilor, am petrecut clipe minunate alaturi de oameni minunati. :applause: