Am intalnit aici si femei si barbati exceptionali. Motivat de acest lucru am ramas aici, de asta nu dorm noptile, de asta calatoresc 200 de zile pe an, de asta pun atata suflet. Incerc sa ofer cat mai mult.. Sunt actiuni la care intradevar nu conteaza raportul femei/barbati, dar sunt evenimente la care desi f.reusite sub aspectul socializarii, comunicarii, desi f.placute, oamenii s-au distrat, s-au imprietenit, totusi simt ca ar fi fost ceva mai mult daca raportul ar fi fost un pic mai echilibrat.
Ce trebuie sa stiti este ca nu doar in Romania se intampla acest lucru la grupuri singles. La fel si in Anglia, la fel si in Germania. O singura tara face exceptie: America, acolo barbatii sunt net majoritari. Am discutat in Anglia sa vad ei cum stau si mi s-a dat exemplu unei vacante sejur recente in care au plecat 80 de femei si 2 barbati.
M-am gandit si am analizat mult acest aspect sa inteleg cauzele. Cea mai importanta si care de fapt influenteaza determinant este diferenta numerica f.mare dintre femei single si barbati single, pe palierul de educatie pe care ne aflam noi. Pe altele, s-ar putea sa stea un pic diferit...
Solutii exista, dar din pacate nu sunt la mine. Cat as tine si as vrea eu sa echilibrez grupurile nu o sa reusesc niciodata fara ajutorul vostru, al femeilor de aici. O sa avem ocazia sa dicutam despre aceste lucruri, dar asta anul viitor. O sa am mai multe intalniri zonale cu voi cei mai apropiati de Singles Camp, vreau sa gasim impreuna solutii la a dezvolta organic si selectiv acest grup, sa-l organizam astfel incat sa fie mai pe picioarele lui si mai putin dependent de o singura persoana.