Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016
TudorStefan:
Am ramas surprins sa vad asemenea mobilizare din partea unor oameni cumva diferiti si straini unul de altul, dar care au gasit un motiv pentru a se distra si pentru a petrece timp de calitate impreuna, departe de grijile sau problemele de zi cu zi. Iar asta spune multe despre calitatea acestor persoane si a intregii comunitati.
A fost o seara frumoasa. Ma bucur ca am luat parte la aceasta petrecere si sper sa nu ratez viitoarele petreceri si alte actiuni SC.
Multumesc celor ce au participat aseara, multumesc celor ce au organizat petrecerea, multumesc Gigi pentru ca ai facut posibila asemenea actiune.
Julia:
:) Buna seara!
A fost o petrecere foarte frumoasa in primul rand datorita oamenilor calzi si veseli care au venit in numar atat de mare, a organizatorilor care au facut aceasta intalnire posibila! Atat de multe zambete mi-au reincarcat bateriile pentru perioada urmatoare pana la o noua iesire SC, pe care abia o astept!
Multumesc organizatorilor si complicilor lor bucuresteni! Sunteti minunati!
O seara frumoasa! :flori:
mirelam:
Multumiri organizatorilor si tuturor participantilor...in timp atat de scurt a fost posibil sa ne mobilizam masiv pentru dans si voie buna. Da, singles a reusit sa adune oameni de calitate care se distreaza impreuna oriunde si oricand. Imi pare rau ca v-am parasit la ora 01:00 in plin dans, dar abia am reusit sa ajung pana la masina; pentru mine sper sa a fost doar incalzirea...si continuarea petrecerilor va urma la Tg. Mures. Va pupic pe toti si abia astept sa ne revedem in cateva zile *|*
Gabriel:
M-am simtit minunat .... si m-ati facut sa dansez aproape toata noaptea ! Asta spune totul despre atmosfera, felicitari tuturor !
CrissCriss:
Felicitari organizatorilor, am petrecut clipe minunate alaturi de oameni minunati. :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă