Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016
Del:
Doamne, ce seara. Nu stiu voi cum va simtiti dar eu sunt multumita :happy:. Am dansat cat m-au tinut puterile, iar acum picioarele mele plang de durere. Saracele, nu sunt obisnuite cu tururi de forta ca cel de aseara. Despre atmosfera, ce pot sa spun? O petrecere intre prieteni, chiar daca pe majoritatea nu-i cunosteam, oameni deschisi si hotariti sa se simta bine, sa danseza, sa rada. Muzica a fost pentru toate gusturile, atmosfera de zile mari. Multumim Gigi, Samiza, Misona si tuturor celor care au facut posibila aceasta petrecere :applause:. Abia astept revelionul. Am la dispozitie o luna sa-mi imbunatatesc conditia fizica si o iau ca pe o provocare :box: . Sa ne vedem cu bine.
ValiF:
Buna seara! :)
Felicitari celor care au avut initiativa acestei petreceri si s-au ocupat de organizare. :kissing: A fost o petrecere reusita, cu oameni veseli si cu muzica pentru toate gusturile. :thumbup:
Multumiri tuturor participatilor pentru atmosfera placuta care s-a creat. :thumbup:
Astept cu bucurie urmatoarea petrecere SC. *|*
GabrielaIV:
Cand o repetam? :D
Oameni frumosi si veseli ,o atmosfera extraordinara, reintalnirea cu cei cunoscuti , au fost ingredientele unei seri perfecte.
Creeaza dependenta .
Felicitari pentru organizarea impecabila. :applause:
Misona:
Si eu zic sa mai facem, dar cel mai probabil anul viitor, acum urmeaza in SC actiuni de weekend, mai exact taierile de porc ...
Si eu cred ca a fost o petrece reusita, la care au venit oameni care au asteptat si s-au pregatit pentru eveniment, care au venit binedispusi si cu chef de dans (la un moment dat, DJ-ul a zis ca nu stie in ce sa mai schimbe ca tot incingem ringul:))) asa ca nu avea cum sa nu iasa bine
Multumiri lui Gigi ca ne-a creat aceasta posibilitate de party si rugaminti sincere sa repetam fapta... cu executare! :)))
Sa ne revedem sanatosi si bucurosi!
Liliana Tudorache:
Veselie, veselie, veselie !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă