Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016

<< < (56/64) > >>

pinkpanthere:
Vreau si eu adresa corecta de facebook. La Singles Camp imi apar doar balarii. Multam' fain.
Petrecerea a fost super ... binevenita in perioada asta. Ca de obicei, totul fain, oameni plini de viata. Zile cat mai senine tuturor.

crystyna2000:
O petrecere pe cinste!
Cu de toate: muzica buna, distractie din plin  si cazare... neasteptat de buna (asa un loc frumos...)
Persoane minunate, vesele si pline de voie buna.
Sper sa se repete acest gen de intalniri.
Gigi, ai fost la inaltime! ai fost o gazda grozava  si in Bucuresti.

oana0801:
Multumim organizatorilor,  multumim de ideee la cat mai multe. Asteptam mai multe intalniri si la Bucuresti. A fost o seara minunata cu oameni frumosi.  :applause:
Felicitari!!!! Atunci cand exista pasiune si se pune suflet iese ceva extraordinar....

arsel:
Buna ziua prieteni,
Vreau sa spun si eu ca a fost o petrecere foarte tare! Mi s-a parut ca toata lumea s-a simtit bine
si a fost o distractie generala. Plutea prietenia si un soi de solidaritate de grup în aer. Eu ma simt minunat si astazi.
Felicitari initiatorilor si organizatorilor si multumiri.

Ancutza:
Buna seara! Impresii la cald: locatie faina, muzica foarte buna de toate genurile si oameni care au venit sa petreca .Personal am dansat cat am putut si daca n-ar fi fost frica cetii si a politistilor, mi-ar fi placut sa incui usa la restaurant la plecare. Multumiri organizatorilor, !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă