Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
O intalnire in Bucuresti, pentru bucuresteni sambata 26 noiembrie 2016
pinkpanthere:
Nici o reactie ... nimic ... nimic. Doarme lumea ... oboseala mare!
doina savu:
Pe FB, grup Bucuresti gasesti postari, filmuletze, comentarii.
Eu cred ca a fost o super revedere/petrecere, un gen de Revelion in avans! Bucuria reintalniriii si a petrecerii m-a convins, daca mai era cazul, ca suntem super gasca!
Odihna placuta in ac zi de duminica tipica ptr Noiembrie.
Astept cu interes mail cu link wt transfer de la Gigi! Noi am fost prea ocupati cu dansul ptr a imortaliza si momente ale petrecerii. In plus, Gigi ne-a si obisnuit cu super poze.
:yeah: *|* :love: :thumbup:
pinkpanthere:
Ok, Doina. Si eu astept pozele cu nerabdare.
noiembrie:
Pentru unii dintre noi forumul este "acasa".Asteptam cu drag comentariile si alte postari, aici.Cu drag !
florin69:
Buna dimineata!!! How zgu do you do? Cum e viata dupa petrecere? Exista? Multumesc inca o data GIGI & COMP pt. idee, organizare , etc. Noroc cu voi, ca ne mai adunati din cand in cand, ca in baza noastra, slaba initiativa. Daca mai vine totusi cineva cu astfel de propuneri, va rog sa ma anuntati si pe mine ( florinionut67@yahoo.com), ca ma bag. La petreceri, dans .... , placinte, oricand cu placere. Pana atunci va pup pe toti/toate si va doresc o duminica minunata in continuare. :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă