Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (2/111) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Lunaintrestele din Miercuri, 24 Martie 2010, 21:50 ---te intereseaza din Bucuresti?

--- Terminare citat ---
Din Bucuresti, desigur si multumesc.

luciamanta:

--- Citat din: awana din Miercuri, 24 Martie 2010, 08:01 ---
--- Citat din: luciamanta din Marți, 23 Martie 2010, 22:16 ---Buna seara. Va rog frumos, ajutati-ma in gasirea unui expert contabil pentru sindicatul din care fac parte, pentru organizarea si tinerea evidentelor contabile, intocmirea situatiilor financiar-contabile, bilantul contabil si  semnarea situatiilor contabile. Sunt o persoana f. serioasa, de cuvant. Si cei din concuderea sindicatului, de asemenea. Sindicatul are sediul pe Cal. Calarasilor nr. 248, bl. S19, et. 11, cam. 11, sector 3, Bucuresti. Va multumesc anticipat si astept cu mult interes un raspuns. Numai bine.

--- Terminare citat ---

Luciamanta, am gasit pe net aceasta firma de experti contabili. Uitate peste preturile lor si eventual cere-le o oferta personalizata pentru ce iti trebuie tie.
http://www.contabilitate-audit.com/expert-contabil.html

Multumesc mult de tot pentru informatii. O seara minunata, cu bucurii!

Iar mai jos e o lista cu experti, pe cateva pagini unde poti gasi experti contabili autorizati CECCAR.
http://www.just.ro/MeniuStanga/Listapersoanelorautorizate/Expertijudiciari/tabid/160/Default.aspx

--- Terminare citat ---

luciamanta:
Buna seara. Am o problema complexa de sanatate care implica afectarea mai multor glande si anume: tiroida, hipofiza, glandele genitale, pancreasul. Pe scurt as avea nevoie urgenta de un endocrinolog f. bun, care sa ma echilibreze. Daca stiti si un ginecolog f. bun, va rog sa imi dati de stire (mi s-a propus histerectomie totala cu anexe cu tot). Sunt operata partial de tiroida, am un adenom hipofizar, fac hipoglicemii, am sangerarri abundente de multe luni de zile (endometrioza genitala, fibrom uterin). Daca ma puteti ajuta, as fii f. fericita. Va multumesc si va pup!

almi_gabi:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 25 Martie 2010, 20:14 ---Multumesc mult de tot pentru informatii. O seara minunata, cu bucurii!

--- Terminare citat ---

Ma bucur ca ti-am fost de ajutor, luciamanta! Si tie o seara buna!

almi_gabi:

--- Citat din: luciamanta din Joi, 25 Martie 2010, 20:22 ---Buna seara. Am o problema complexa de sanatate .......Pe scurt as avea nevoie urgenta de un endocrinolog f. bun, care sa ma echilibreze. Daca stiti si un ginecolog f. bun, va rog sa imi dati de stire .......
 Va multumesc si va pup!

--- Terminare citat ---

Am citit mesajul tau, deja am si intrebat pe cineva.
Voi reveni!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă