Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
luciamanta:
--- Citat din: awana din Joi, 25 Martie 2010, 20:45 ---
--- Citat din: luciamanta din Joi, 25 Martie 2010, 20:22 ---Buna seara. Am o problema complexa de sanatate .......Pe scurt as avea nevoie urgenta de un endocrinolog f. bun, care sa ma echilibreze. Daca stiti si un ginecolog f. bun, va rog sa imi dati de stire .......
Va multumesc si va pup!
--- Terminare citat ---
Am citit mesajul tau, deja am si intrebat pe cineva.
Voi reveni!
--- Terminare citat ---
Multumesc mult de tot
marcutza:
Mi-a transmis awana mesajul tau @luciamanta. Recomand Spitalul Municipal, Dr. Radoi Cristian sef clinica ambulatoriu. Tel.021.318.05.15 / 113
Sanatate multa, daca ai nevoie de ajutor Id-ul meu de mess este public si putem dicuta, eventual la telefon.
luciamanta:
--- Citat din: marcutza din Vineri, 26 Martie 2010, 08:13 ---Mi-a transmis awana mesajul tau @luciamanta. Recomand Spitalul Municipal, Dr. Radoi Cristian sef clinica ambulatoriu. Tel.021.318.05.15 / 113
Sanatate multa, daca ai nevoie de ajutor Id-ul meu de mess este public si putem dicuta, eventual la telefon.
--- Terminare citat ---
Multumesc foarte mult pentru ajutor. Esti f. sufletista! Sanatate si numai bine, mai vorbim.
marcutza:
nu ai pt ce, oricand @luciamanta, multa sanatate si putere !
raisa29:
Buna,
Pt doamna Lucia:
Va recomand un dr ginecolog extraordinar,doamna Andreea Vulturu,de la spitalul Giulesti,poti sa faci programare la clinica de planning familial din cadrul spitalului.Are program numai miercurea dupa amiaza.dar se duce si la un cabinet particular,dar nu stiu care este.Lucreaza cu dr Marinescu.Iti recomand cu mare caldura.O zi cat mai placuta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă