Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (84/111) > >>

micaela:

--- Citat din: silviu din Duminică, 02 Ianuarie 2011, 00:20 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 01 Ianuarie 2011, 21:42 ---Cum sa nu existe? Crede in el, spune-i dorinta si cine stie... doar ca anuul asta si-a cam incheiat stagiunea.  :D dar si maine e o zi, sau si anul asta e un Craciun.  :D Crede in minuni si vei avea parte de ele. si asta nu-i vorba mare / goala / in van. E fizica cuantica.  :D

--- Terminare citat ---
draga mea, cu vreo 3 saptamani inainte de Craciun am pierdut o fosta iubita, una dintre rarele foste care mi-a ramas prietena si dupa ce nu mi-a mai fost iubita. mult mai tanara decat mine, frumoasa ca un gand razletz si dotata cu un simt al umorului pe care nu l-am mai intalnit la vreo alta persoana, a fost unica mea prietena adevarata si favorita mea all time. a plecat la culcare dupa o lupta de cativa ani, pe care eu am tot sperat s-o castige, dar n-a fost sa fie... uite de-asta nu mai cred in minuni si-n mos craciun :(
--- Citat din: luciamanta ---Silviu, atâta timp cât există sărbătoarea Naşterii Domnului, atâta timp cât sărbătorim Crăciunul, există Moş Crăciun, care este un întrerupător al tristeţii
--- Terminare citat ---
da? mie nu mi-a intrerupt tristetea :( sau nu am stiut pe ce intrerupator sa apas? ???

--- Terminare citat ---

imi pare rau...nu aveam de unde sa stiu...poate glumeam mai putin... :-[
cand o persoana draga si speciala pleaca intr-un mod sau la un moment neobisnuit, pare extrem de nedrept... si doare... primesti un gand bun de la o oponenta in opinii? cred ca Mos Craciun dormea in front... :-[

silviu:

--- Citat din: micaela ---imi pare rau...nu aveam de unde sa stiu...poate glumeam mai putin
--- Terminare citat ---
stai linistita! incercam doar sa-ti explic de ce nu mai cred in mos craciun.

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Duminică, 02 Ianuarie 2011, 00:20 ---
--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 01 Ianuarie 2011, 21:42 ---(
--- Citat din: luciamanta ---Silviu, atâta timp cât există sărbătoarea Naşterii Domnului, atâta timp cât sărbătorim Crăciunul, există Moş Crăciun, care este un întrerupător al tristeţii
--- Terminare citat ---
da? mie nu mi-a intrerupt tristetea :( sau nu am stiut pe ce intrerupator sa apas? ???

--- Terminare citat ---
In cazul tau, Silviu, fosta ta iubita, o femeie cu daruri speciale, l-ar fi renăscut si pe Mos Crăciun!!!
--- Terminare citat ---

luciamanta:
   Silviu, daca nu esti deloc anost, in mod sigur iubita ta speciala se va reintoarce la tine. Nu dramatiza, nu este timpul pierdut.

luciamanta:
Istorii in imagini: Bucuresti. Calea Vacaresti
http://altmarius.ning.com/group/istoriiinimagini/forum/topic/show?id=3496555%3ATopic%3A113139&xgs=1&

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă