Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (83/111) > >>

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 29 Decembrie 2010, 23:04 ---   Silviu,
   Primeste, te rog, un dar de la Moş Crăciun: "Uită nostalgia" - o melodie interpretată superb de Corina Chiriac. Dacă nu îţi trece tristeţea, Moş Crăciun o să mai vină încă o dată!
http://24up.ro/Item/Uita-nostalgia_Corina-Chiriac_1249977369/Section/Audio 

--- Terminare citat ---
multumesc! dar eu cred ca nu mai cred in mos craciun :(

silviu:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 29 Decembrie 2010, 20:36 ---Mos Craciunul tau nu corespunde functiei. nu presteaza corect.  :D

--- Terminare citat ---
poate pentru ca nu exista? :-\

micaela:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 01 Ianuarie 2011, 15:12 ---
--- Citat din: micaela din Miercuri, 29 Decembrie 2010, 20:36 ---Mos Craciunul tau nu corespunde functiei. nu presteaza corect.  :D

--- Terminare citat ---
poate pentru ca nu exista? :-\

--- Terminare citat ---

Cum sa nu existe? Crede in el, spune-i dorinta si cine stie... doar ca anuul asta si-a cam incheiat stagiunea.  :D dar si maine e o zi, sau si anul asta e un Craciun.  :D Crede in minuni si vei avea parte de ele. si asta nu-i vorba mare / goala / in van. E fizica cuantica.  :D

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 01 Ianuarie 2011, 15:08 ---
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 29 Decembrie 2010, 23:04 ---   Silviu,
   Primeste, te rog, un dar de la Moş Crăciun: "Uită nostalgia" - o melodie interpretată superb de Corina Chiriac. Dacă nu îţi trece tristeţea, Moş Crăciun o să mai vină încă o dată!
http://24up.ro/Item/Uita-nostalgia_Corina-Chiriac_1249977369/Section/Audio 

--- Terminare citat ---
multumesc! dar eu cred ca nu mai cred in mos craciun :(

--- Terminare citat ---

Silviu, atâta timp cât există sărbătoarea Naşterii Domnului, atâta timp cât sărbătorim Crăciunul, există Moş Crăciun, care este un întrerupător al tristeţii. "Dacă crezi că nu mai crezi în Moş Crăciun", ei, atunci acest lucru depinde mai degrabă de modul în care simte creierul  tău  şi sufletul tău. Trebuie să fii dispus să crezi în Moş Crăciun. Eu cred că totul depinde de tine, de modul în care îţi animi dorinţa. Sau depinde de altceva ori de altcineva?

silviu:

--- Citat din: micaela din Sâmbătă, 01 Ianuarie 2011, 21:42 ---Cum sa nu existe? Crede in el, spune-i dorinta si cine stie... doar ca anuul asta si-a cam incheiat stagiunea.  :D dar si maine e o zi, sau si anul asta e un Craciun.  :D Crede in minuni si vei avea parte de ele. si asta nu-i vorba mare / goala / in van. E fizica cuantica.  :D

--- Terminare citat ---
draga mea, cu vreo 3 saptamani inainte de Craciun am pierdut o fosta iubita, una dintre rarele foste care mi-a ramas prietena si dupa ce nu mi-a mai fost iubita. mult mai tanara decat mine, frumoasa ca un gand razletz si dotata cu un simt al umorului pe care nu l-am mai intalnit la vreo alta persoana, a fost unica mea prietena adevarata si favorita mea all time. a plecat la culcare dupa o lupta de cativa ani, pe care eu am tot sperat s-o castige, dar n-a fost sa fie... uite de-asta nu mai cred in minuni si-n mos craciun :(
--- Citat din: luciamanta ---Silviu, atâta timp cât există sărbătoarea Naşterii Domnului, atâta timp cât sărbătorim Crăciunul, există Moş Crăciun, care este un întrerupător al tristeţii
--- Terminare citat ---
da? mie nu mi-a intrerupt tristetea :( sau nu am stiut pe ce intrerupator sa apas? ???

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă