Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
Saturnianul:
--- Citat din: Ayouni din Luni, 05 Iulie 2010, 21:20 ---multumesc mult de informatie, cred ca iti datorez niste clatite supercalifragilisticexpialidocious, cu iz intergalatic, in sos de grand marnier, cu virute de portocala de valencia. :)
--- Terminare citat ---
Săru-mîna de clătite. Mi-am făcut aseară dar nu te refuz :) Însă nu-s pretenţios, nu vreau nimic exotic. Doar cu magiun. Poţi păstra izul intergalactic ;)
Saturnianul:
Ok, mi-am gasit posturile tv de stiri: CNN si Euronews. La noi ma mai uit doar ca sa aflu ce decizii "destepte" au mai luat guvernantii, cum mai merge economia si daca mai avem economie :) Ca restul "stirilor" sunt can-can. De la noi sau de aiurea.
Azi am auzit o mostra de ce inseamna jurnalism profesionist. Un reporter care relata din Africa de Sud a spus: "Normally, journalists don't have opinions", dupa ce colegul din studio il intrebase care e opinia lui asupra unui subiect.
luciamanta:
Eu propun un proiect de lege impotriva cumulului de bani si aroganta, de prostie si de agresivitate, si mai ales a cumulului de minciuna si tupeu...
carmentoma:
Tot ce propui tu in proiect e pleonastic pentru alesii nostri! Nu stiu cine ti-ar sustine asemenea lege!
Saturnianul:
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 07 Iulie 2010, 20:46 ---Eu propun un proiect de lege impotriva cumulului de bani si aroganta, de prostie si de agresivitate, si mai ales a cumulului de minciuna si tupeu...
--- Terminare citat ---
E şi o problemă tehnică aici Lucia. Banii îi cuantifici. Dar restul?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă