Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (58/111) > >>

Saturnianul:

--- Citat din: Ayouni din Luni, 28 Iunie 2010, 21:28 ---pasivitate sau actiune?

--- Terminare citat ---

Multa vreme am crezut ca ceea ce se intimpla in tarisoara asta se datoreaza unor idioti si neprofesionisti care o conduc. De ceva timp incoace sunt tot mai convins ca nu e asa. Nu sunt niste idioti deloc. Pentru a manipula un popor intreg iti trebuie inteligenta, materie cenusie, planificare, chiar daca suntem un popor extrem de conservator si influentabil. Paradoxal o sa ziceti, nu? Cum poate fi un conservator influentat din moment ce firea lui tocmai asta inseamna: ca nu i se pot clinti ideile indiferent ce i s-ar spune? Ei bine, noi reprezentam paradoxul perfect: suntem conservatori, incapabili fiind sa ne adaptam timpurilor si nu vrem sa renuntam la conceptii si gindiri sablonarde care nu ne ajuta cu nimic, numindu-le pompos "traditii" cind de fapt ele nu au nici o legatura cu asa ceva. Dar in acelasi timp tinem urechea deschisa si suntem receptivi la orice ni se arunca in fata pe canalele media, fara ca macar sa trecem prin filtrul propriei gindiri.

Revenind, tot ceea ce se intimpla la noi nu e pasivitate, ci actiune. Sunt lucruri, miscari, fenomene gindite si/sau anticipate. Politicienii nostri, media, astia de stau in fata poate ca sunt complici sau simpli executanti, nu stiu. Dar nici macar astia nu-s prosti, fiindca iti trebuie ceva minte sa-ti poti juca perfect rolul pentru a fi credibil. Cert e ca undeva, in spate se ascund niste minti ascutite.

luciamanta:
Avem o noua inscrisa pe forum! A scris un mesaj la Sectiunea Singles Camp Bucuresti

Ayouni:
servus! as ramane foarte recunoscatoare celei / celui care-mi va spune unde pot sa repar un walkman sony, este si reportofon in acelasi timp. sa stiti ca i-am schimbat bateriile si am si apasat pe "play" dupa si nada de nada.  :)

Saturnianul:
@Ayouni ai incercat la un service sony? Uite aici o lista cu service-uri si ce echipamente repara: http://support.sony-europe.com/repair/ASC/ASC.aspx?site=odw_ro_RO

Ayouni:

--- Citat din: Saturnianul din Luni, 05 Iulie 2010, 20:59 ---@Ayouni ai incercat la un service sony? Uite aici o lista cu service-uri si ce echipamente repara: http://support.sony-europe.com/repair/ASC/ASC.aspx?site=odw_ro_RO

--- Terminare citat ---

@saturnis, si tu esti lo maximo! in seara asta sunt cam generoasa cu laudele! am gasit o adresa pe stefan cel mare... o sa merg acolo intr-o buna zi. It's a Sony!  :)
multumesc mult de informatie, cred ca iti datorez niste clatite supercalifragilisticexpialidocious, cu iz intergalatic, in sos de grand marnier, cu virute de portocala de valencia.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă