Arhiva > Arhiva
Anunturi ale userilor
steliana:
leşin.....
nu uitaţi că silviu este ..... unul dintre scorpionii noştri.... de valoare
acum.... fiecare... cum atribuie...
steliana:
şi mai este şi fiul lui....CT
carmentoma:
--- Citat din: steliana din Marți, 25 Mai 2010, 22:15 ---şi mai este şi fiul lui....CT
--- Terminare citat ---
Mama lui, aici de fata, si-a dat numele real din simpla comoditate: neuronul meu e prea stresat sa mai tina minte si nick-uri! Asa, cu buletinul in fata, e mai simplu! Dar asta nu inseamna ca am ceva impotriva celor care nu isi folosesc numele! Sunt mai tineri, probabil! Cat priveste starea on line sau nu... si eu pe mess stau doar pe invizibil! Ca mi se pare mai comod! Cine ma cunoaste, stie ca asa imi place si, daca are treaba cu mine, ma abordeaza, pur si simplu! Si aici pe forum, cand mi se inecasera corabiile, la un moment dat, si eu am stat pe "ascuns"! E optiunea fiecaruia! Si eu oricum stiu cand baiatul meu e pe forum! Mamicile simt cand sunt copiii lor in prejma!
Saturnianul:
Hai ca deja batem cimpii cu gratie pe tema asta. A privi pe gaura cheii e una din curiozitatile umane. Cine nu s-a simtit bine sa vada tot fara sa fie vazut?
Si eu m-as mai juca v-ati ascunselea pe forum daca ar avea vreun schepsis. Cum daca zic ceva oricum se vede, nu-mi trezeste interesul joaca. Poate doar sa scriu "BAU!" in speranta ca va veti speria ;D :D
silviu:
--- Citat din: Saturnianul din Marți, 25 Mai 2010, 22:40 ---Hai ca deja batem cimpii cu gratie pe tema asta.
--- Terminare citat ---
eu v-am zis deja :D
--- Citat din: luciamanta din Marți, 25 Mai 2010, 16:48 ---Scriu si eu de la serviciu acum. Responsabilitatea e un act de sinceritate, de curaj, de omenie.... Sunt eu oare desueta?
--- Terminare citat ---
se poate :-\
--- Citat din: carmentoma ---Dar asta nu inseamna ca am ceva impotriva celor care nu isi folosesc numele! Sunt mai tineri, probabil!
--- Terminare citat ---
si au ceva de ascuns >:(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă