Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (33/111) > >>

EUGENIA110:
 Si acum!  :D

EUGENIA110:
Am glumit!  :-\

Saturnianul:
Nici eu nu pricep motivele celor care stau ascunsi. Dar n-as spune ca au ceva de ascuns. Fiindca atunci cind scriu ceva, automat ridica valul asupra lor chiar daca nu ii vezi online :)

EUGENIA110:
Bogdan, nu ma gindeam ca au ceva de ascuns pe forum, ci asa in general. Exista un anumit gen de oameni care nu stiu "sa joace cu cartile pe masa", au mereu tendinta de a ascunde ceva si de a se ascunde, de a pacali.

silviu:

--- Citat din: EUGENIA110 din Marți, 25 Mai 2010, 20:23 ---Bogdan, nu ma gindeam ca au ceva de ascuns pe forum, ci asa in general. Exista un anumit gen de oameni care nu stiu "sa joace cu cartile pe masa", au mereu tendinta de a ascunde ceva si de a se ascunde, de a pacali.

--- Terminare citat ---
dar daca ti-as spune ca nu ma cheama silviu, ce-ai mai zice? ai presupune ca sunt un criminal in serie si-mi caut victimele pe acest forum? aveti o logica rasturnata. daca saturnianul si-a ales acest nick, eu trebuie sa deschid acum un subiect in care sa dezbatem sinceritatea celor care nu apar pe forum cu numele reale, eventual si cu CNP?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă