Arhiva > Arhiva

Anunturi ale userilor

<< < (31/111) > >>

Remy:
  Ayouni in setarile din cadrul administrarii site-ului este dezactivata optiunea de a putea alege sa fii "invizibil" . Atunci cand va reveni Admin ( joi ) va voi putea da mai multe informatii din contul lui .

silviu:

--- Citat din: Ayouni din Marți, 25 Mai 2010, 14:55 ---ceea ce urmeaza nu este un anunt, ci o intrebare, o nedumerire: am vazut ca sunt 3 utilizatori al caror status este "ascuns".  si nu inteleg la ce te ajuta acest status?! are vreun sens? daca e ceva de bine, sa-mi spune si mie cineva...  ;)

--- Terminare citat ---
dupa ce a escaladat pentru prima data everestul, sir edmund hillary a fost intrebat de reporteri: avea vreun sens? de ce l-ati escaladat? iar el a raspuns: pentru ca exista! ;)
--- Citat din: Remy din Marți, 25 Mai 2010, 15:15 ---  Ayouni in setarile din cadrul administrarii site-ului este dezactivata optiunea de a putea alege sa fii "invizibil" .
--- Terminare citat ---
asa o fi acum. cu ceva vreme in urma optiunea era activata.

Ayouni:
mersi lui remy si ceilorlalti, era o intrebare mai mult retorica... o curiozitate mai curand. pentru ca eu nu as pune-o in practica never ever.

EUGENIA110:
Nici eu. Nu ne putem asuma faptele si gindurile?  ???

luciamanta:
Scriu si eu de la serviciu acum. Responsabilitatea e un act de sinceritate, de curaj, de omenie.... Sunt eu oare desueta?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă