Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri si sejur Ischia 23 mai - 01 iunie 2017

<< < (2/10) > >>

admin:
Chiar de azi... :) Rezervarile sunt deschise, cine doreste sa participe la aceasta vacanta, indiferent ca este Golden Member, Singles Camp Member sau Traveler, poate sa se inscrie.

Necula Mihaela:
Multumim Gigi!!!  :yeah:

Emilia Mihailescu:
Nu am inteles despre ce asigurare este vorba atunci cand faci o rezervare.............poate cineva sa-mi spuna?.......Multumesc.

admin:
Cand iti planifici o excursie trebuie sa ai in vedere 2 lucruri: sa fi disponibil in perioada respectiva si sa ai fondurile necesare. Daca cele doua cerinte sunt indeplinite rezervarea si participarea la excursie se desfasoara fara nici cea mai mica problema. Mai sunt insa doua lucruri la care nu ne gandim intotdeauna: sanatatea noastra si a celor foarte apropiati. La asta insa s-au gandit societatile de asigurari si ei propun 2 tipuri pe care le recomandam sa le aveti in vedere:
- asigurarea medicala, cea care acopera problemele medicale care pot aparea in timpul unei vacante (am avut din pacate mai multe cazuri in care a fost activata asigurarea) 
- asigurarea storno: acopera problemele medicale care apar dupa plata excursiei atat la participant cat si la rude de grad 1. Atentie ca multi nu citesc corect motivele pentru care se activeaza aceasta asigurare si cred ca isi pot primi banii inapoi de la societatea de asigurari si pt cazul in care nu mai pot merge in excursie din cauza serviciului sau a unor probleme personale altele decat cele medicale. Am avut mai multe situatii de imbolnaviri cu 2-3 zile inainte de plecare, am avut deces parinti in timpul excursiei si s-a reusit recuperarea banilor.
Orice agentie de turism serioasa va va consilia in incheierea acestor asigurari.

Necula Mihaela:
Buongiorno!!!

M-am inscris.  :yeah:  :yeah:  :yeah:

Va invit sa ascultati aceasta frumoasa melodie si nu ezitati sa participati la aceasta minunata actiune a lui Gigi.   *|*  *|*  *|*

! No longer available

PS. observ ca locurile se ocupa foarte repede in majoritatea actiunilor din 2017.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă