Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri si sejur Ischia 23 mai - 01 iunie 2017
admin:
Pregatiti de soare,
am plecat spre Coasta Amalfi...Unul dintre cele mai spectaculoase locuri pe care le-am vazut vreodata...
Prima oprire, Positano.
Grota de smarald:
Ravello, orasul muzicii:
Amalfi:
Pe hidrofoil, pe Coasta Amalfi, pana la Sorrento:
Positano, vazut de pe mare:
O taiwaneza adoptata de o parte a grupului nostru...
Razand si povestind cu ea, ne-am continuat drumul si curand am ajuns la Sorrento:
admin:
Am ajuns apoi pe insula Ischia, pentru 3 zile de sejur...activ! Hotelul, cu doua piscine, aproape de mare si centru, un loc excelent in care sa-ti petreci vacanta.
La Calise, ne-am ospatat...3 zile...ca la curtea lui Verde Imparat. Fructe de mare, peste, iepure, tot felul de minunatii de paste si de salate, stropite cu vin si bere!
Una dintre optiunile viitoare... :)
La Gradinile Poseidon. Doamne, ce loc!
admin:
Un tur al insulei Ischia...
Vedere catre plaja Maronti:
La Barrano:
Panorama din Serrara, cu spremuta di arancia e limone...Minunat si delicios...
Aproape de Sant'Angelo se pot vedea cateva case si un restaurant chalet, construite din tuf verde...
Intampinare la Sant'Angelo:
Un loc linistit, ideal pentru cei care vor sa scape de stres...
In Forio, asteptand asfintitul:
admin:
Ultima zi de Ischia...O plimbare pana in port si cateva casute modeste intalnite pe drum...
Ultima seara. Margellina si o masa pe insula Castelului Ovo.
Pe mare era petrecere... mare:
Mi-a fost greu sa aleg, din cele 2500 de fotografii facute pe cele mai reprezentative...Am incercat insa, sa va arat cateva din lucrurile minunate care pot fi vazute acolo...
Dali:
A fost o vacanta minunata, cu plimbari in atatea locuri, fiecare cu farmecul lui ... Multe de vazut, multe de invatat, multe de simtit si multe de imaginat ;)
Iar oamenii din grup, atat de diferiti, dar cu zambete largi pe fata, deschisi, prietenosi, cu mult umor si suflete mari au reusit sa creeze o atmosfera mai mult decat placuta si au ajuns foarte repede sa-mi fie dragi :)
Navigare
Du-te la versiunea completă