Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri si sejur Ischia 23 mai - 01 iunie 2017

<< < (3/10) > >>

Emilia Mihailescu:
Buna ziua ,
M-am inscris pentru aceasta excursie, am primit un mail prin care se solicitau anumite date personale pentru intocmirea facturii, am raspuns la el si am pus si niste intrebari . Nu am mai  primit nici un raspuns. In aceste conditii nu stiu cum sa procedez: astept factura pentru a platii avansul???.......platesc fara factura??? ....pot face plata si in lei sau numai euro???
Va rog frumos, spuneti-mi cum se procedeaza?
Multumesc.
Emilia

Necula Mihaela:
Emilia,

Ai putina rabdare si ai sa primesti pe mail factura pentru plata avansului (300 EUR). Plata facturii se face numai in euro.
PS. In situatia in care nu primesti factura (termenul limita este 20.10.2016), te rog sa suni la Agentia Bon Voyage (mobil 0745106526), in timp util si solicita factura pentru plata avansului de la D-na Samiza CINDEA.
PS. ai transmis cartea de identitate scanata si datele solicitate pe mail office@singlescamp.ro  ?
Daca mai ai nelamuriri scrie pe site.

Have a nice weekend!  :yeah:

Mihaela

almi_gabi:

--- Citat din: Necula Mihaela din Joi, 06 Octombrie 2016, 10:40 ---
M-am inscris.  :yeah:  :yeah:  :yeah:

.....

--- Terminare citat ---

Super Mihaela.  Ai sa poti face o comparatie a coastei Amalfi fata de cele 5 sate (Cinque Terre) din nord. Chiar sunt curioasa sa-ne  spui care iti plac mai mult.    :) 8)

Necula Mihaela:
Multumesc Gabi. Sigur am sa scriu pe forum la intoarcerea din excursie.  *|*  *|*  *|*

Necula Mihaela:
Coasta Amalfi, taram de poveste

Costiera Amalfitana reprezinta o destinatie de vis pentru cei care sunt pasionati de natura, de peisaje superbe, panorame spectaculoase sau plimbari pe faleza printre palmieri mediteraneeni. Frumusetea zonei este absolut incredibila. Pe o parte Muntii Lattari, pe cealalta parte albastrul nesfarsit al Marii Tireniene. Intre ele, soseaua care serpuieste ame?itor la o inaltime considerabila desupra marii. Micile statiuni turistice, presarate pe coasta, sunt dispuse in terase pe versantii abrupti: Positano, Praiano, Maiori, Minori, Amalfi, Ravello, Furore, Cetara, Conca dei Marini, Atrani, Furore, Vietri sul Mare.

Positano

Cu Positano incepe Costiera Amalfitana, se zareste de sus de pe sosea, privelistea depaseste orice imaginatie, cascada de casute colorate de pe versantul abrubt, par a fi construite unele peste altele, stradute inguste, trepte abrupte ce coboara spre mare. Dintre toate statiunile de pe coasta, Positano este de departe cea mai romantica asezare.

Amalfi

Este centrul istoric al coastei de la care si-a luat ?i numele. Amalfi este un oras mic care se poate vizita intr-o dupa-amiaza si mai ramane vreme ?i pentru o pizza ?i un capucino servite la frumoasele terase din Piazza del Duomo.
Nici nu-ti vine a crede ca un oras atat de mic (5.300 locuitori) a fost in epoca bizantina republica independenta iar mai tarziu, in Evul Mediu, a fost una din cele patru mari puteri maritime ale Italiei. In amintirea acelor vremuri, din patru in patru ani are loc Regata Storica delle Antiche Republiche Marinare in care fostele puteri maritime Vene?ia, Genova, Pisa ?i Amalfi se întrec într-o cursa de amabrcatiuni, ocazie cu care intregul oras este in sarbatoare.
Simbolul orasului este impunatorul Dom care domina piata centrala. De fapt, este un ansamblu din mai multe corpuri autonome legate intre ele. Domul a fost construit in sec. IX si adaposteste o parte din moastele Sfantului Andrei. Fatada este foarte frumoasa, cu arcade policrome, lucraturi in email ?i mozaicuri. La fel de frumoase sunt si clopotnita, decorata cu ceramica verde si galbena, si poarta de bronz a catedralei, care a fost turnata la Constantinopole in anul 1100. Curtea interioara a catedralei, numit? Ciostro del Paradiso, are 120 de coloane din marmura care sustin arcade impletite prin care se strcoar? lumina.
In afara de Dom, alte obiective: Torre di Amalfi, Antichi Arsenali, Museo Civico unde sunt expuse La Tavole amalfitane, codul de legi maritime al Republicii Amalfitane.

Ravello

Foarte aproape de Amalfi, la 5 km, se afla alta perla a coastei, Ravello. Drumul este superb, se paraseste soseaua de coasta si se urca pe serpentine spre munte. Vile elegante, biserici, vestigiile vechiului castel fortificat, livezi de lamai, toate acestea au f?cut din Ravello preferatul arti?tilor, cel mai celebru fiind Wagner care si-a iubit mult resedinta de aici.
Alte obiective: Duomo di San Pantaleone, aflat in piata centrala, construit din ordinul familiei Rufolo, familie care a lasat orasului ?i cea mai frumoasa vila de pe Coasta Amalfi, Vila Rufolo.

Italy's Amalfi Coast

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă