Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri si sejur Ischia 23 mai - 01 iunie 2017

<< < (9/10) > >>

admin:
Am transmis tutoror celor care au fost in aceasta excursie fotografiile pe care le-am facut eu...Daca nu ati primit, trimiteti-mi un Email pe office@singlescamp.ro si retransmit!

Mai tarziu revin pe acest topic cu fotografii...si impresii dintr-o vacanta minunata, petrecuta cu niste oameni superbi!

admin:
Vremea a fost exceptionala, totul s-a legat in organizare asa cum mi-am dorit, iar grupul - grozav! Asa ca m-am intors ca dintr-o vacanta petrecuta cu cei mai buni prieteni...Nu am simtit nici un moment ca sunt organizatorul si insotitorul, permanent am avut senzatia ca fac parte din grup. Asta se intampla doar cand oamenii sunt deosebiti, cand armonizeaza, cand n-au nevoi ciudate, cand stiu sa treaca peste orice moment mai delicat...

Un grup care in cea mai mare parte a stat impreuna si la vizitare si la masa si la distractie...Optim pentru a se forma legaturi, care sunt convins ca o sa se pastreze mult timp... Fara barfe, fara fitze, fara tabieturi excesive, fara "eu vreau acolo", fara "eu vreau in fata".

Am stiut din a doua clipa ca asa va fi, adica de la Dal Presidente, celebra pizzerie, acolo unde am luat primul pranz!

Napoli se descopera ca un oras fabulos...Trebuie doar sa te uiti la ce trebuie...Ai atat de multe de descoperit acolo, de vazut...Anul acesta am avut-o ca ghida pe Francesca, absolventa de Arte, un adevarat profesionist...Mi-a placut mult turul ghidat de ea...

Presepi, unul dintre multele obiceiuri si traditii napoletane. Originalitatea si naturaletea unui oras viu...

Duomo:

Panorama de la Castelul Sant Elmo:

Confectionarea cameelor:

Inconfundabila si savuroasa bucatarie napoletana:

Noua linie de metrou, statia Toledo:

In Cartierul Spaniol:

Locul nostru de intalnire din fiecare zi: holul hotelului in care am stat la Napoli:

admin:
Pompei Scavi, un miracol sa putem vedea dupa 2000 de ani cum era viata pe atunci...O minune pentru noi, o tragedie pentru cei care au fost ucisi de Vezuviu in 79 AC...

Asa arata un bordel acum 2000 de ani. Cu "meniu" si camere in care sclavele, majoritatea africane, erau obligate sa se prostitueze...

admin:
Dupa Pompeii a urmat Sorrento. Soare, lamai uriase, explozii de bougainvillea, Giardinelli - locul meu iubit...

admin:
Micul dejun si din nou la drum...A urmat Insula Capri. Un colt din Paradis...unde am avut o sarbatorita! Ce loc mai potrivit sa-i spui "la multi ani!" cuiva, decat pe Capri, in Gradinile lui Augustus, cu parfumul strans din florile  insulei...Asa ca in unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, lui Carmen i s-a urat un la multi ani ...carthusian... :)

Cu barca in jurul insulei:

Prin Porta dell Amore:

si apoi din nou pe drum de apa...

Anacapri:

Dupa masa de pranz,

ne-am intors in Capri:

Locul in care am cantat "la multi ani"!

Aleea Krupp:

Panorama din gradinile Augustus:

Intrarea intr-una dintre pensiunile saracacioase din Capri... ::)

O alta panorama de pe insula, in Piata Umberto I:

Flora si fauna de pe insula:

In Molo Beverello, ne astepta Castelul Nuovo...dar noi am mers mai departe, ziua trebuia sarbatorita...

...cu vin si niste paste delicioase cu ciuperci...A fost o seara minunata acolo pe terasa de langa hotel.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă