Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri si sejur Ischia 23 mai - 01 iunie 2017
Dali:
Tentante propuneri :) Eu as fi interesata (mai ales de a 2-a propunere). Hotaram la fata locului in functie de dispozitia din ziua "libera" ;)
Sa ne vedem cu bine!
admin:
Traseele acestea sunt marcate, mi-au facut an de an cu ochiul si mie...Anul acesta, uite cand este si oferta, chiar daca mi-as dori, nu pot sa vin cu voi din cauza genunchiului. Am voie doar plimbari usoare, exclus teren accidentat...As risca prea mult si lumea are nevoie de mine... valid si in alte excursii... :)
Traseele sunt marcate, dar am vazut ca lumea merge acolo doar cu ghidaj. Este o ora fixa la care pleaca toti doritorii de drumetie si cineva monitorizeaza, cel putin asa era anii trecuti. O sa aflam la hotel imediat cum ajungem. Luati in calcul ca o zi o sa facem turul insulei, asa cu rabdare...Luam bus-ul CS-ul si CD-ul si ne invartim pe insula, cu opriri si pauze in fiecare statiune mai importanta. Seara as vrea sa ne prinda, la fel ca in fiecare an, la Forio, pentru apusul de soare. Ca tot zice lumea ca sunt romantic...
Dana Caragea:
Va recomand celor care doriti o zi de relaxare: Gradinile Poseidon. Am scris anul trecut despre ele
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2181.60.html
NU uitati sa aveti casca la voi, nu este permis accesul in bazine fara ea, o luati pe cea din kit-ul de la toaleta camerei. Si daca sunteti mai multe persoane, pe rand puteti avea grija de lucrurile personale si nici nu veti mai avea nevoie de vestiar, pentru care mai trebuie sa platiti si garantia cheii.
Va urez distractie placuta, vreme insorita si pofta buna la toate bunatatile locale intr-o excursie superba!
totoescua:
Intr-adevar este pacat sa ajungi in Ischia si sa nu te rasfeti la SPA -ul de la Poseidon , este magnific .
ciupercuta:
Dana, multumim pentru sugestie!
Gigi, pacat de genunchi... :(
Dali, cum spuneai, ne orientam la fata locului.
Weekend placut si ne vedem curand!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă