Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016

<< < (28/30) > >>

Mariana Dinescu:
Buna! Buna!
Minivacanta de la Tg. Mures a fost minunata. Atat ptr locatie, plimbari, vizite, Parada militara de 1 Decembrie, atmosfera...
Au fost seri minunate cu multa voie buna si dans...cu surpize...
As fi vrut sa scriu mai multe...dar..nu pot spune decat ca mi-a parut rau ca s-au terminat cele 4 zile de vacanta. Sper din tot sufletul ca ne vom reintalni cu ocazia altor activitati.
Multumesc SingleCamp...multumesc Lidia ptr organizarea acestei minivacante pe care nu o voi uita...
Acum...abia astept Revelionul de la Odorhei!
Va urez tuturor Sarbatori fericite si...nu uitati sa va puneti diseara ghetele la geam! :)
Mariana  *|*

Leonard:
Sintetizand,voi m-ati facut important; cu voi, nu am sa mai fiu niciodata un singur; acum am o familie  mare, frumoasa, desteapta si devreme acasa;va iubesc in cel mai patimas mod posibil. Va multumesc ca sunteti , de acum, parte din restul vietii mele.
Cu dragoste, L

Silvalina:
Desigur, locuri/locatii, sunt multe, unele dragute, altele minunate......dar cele in care se afla Leo, Cristi, Lumi, Lili, Cori, mirela, Antoaneta, Puiu, Violeta, Cami,Radu si toti ceilalti (va rog sa va simtiti inclusi in lista chiar daca nu v-am numit), apoi....acel loc este desavarsit!

Violeta_br:

--- Citat din: admin din Luni, 05 Decembrie 2016, 09:56 ---Exceptionale fotografiile Violeta...Exceptionale! Ar trebui urcate direct pe site si cu siguranta ar lua premiu la concursul nostru de fotografie!

Ma bucur mult ca v-ati simtit bine, ca ati petrecut 4 zile de minivacanta intr-un loc care mie mi-a placut mult! Hotelul cu SPA-ul si clubul, gradina zoologica, centrul orasului, gradina zoologica...Sunt convins ca ati fost o gasca faina, se simte din feed-back-uri si din ce am vazut pe facebook!

--- Terminare citat ---

Multumesc, Gigi! Daca Emil le accepta in forma de Google Photos album, cu mare placere. :-)

Edu:
Minunati oameni, minunata atmosfera, excelenta locatie (cu exceptia scarilor din zona Spa!).
Cu adevarat pot confirma ca s-a inchegat o prietenie adevarata, cinstita si onesta intre marea majoritate a grupului. Cu adevarat am fost si suntem ,aproape toti, pe aceeasi lungime de unda; motiv pt care avem si programate intalniri comune pt perioada care urmeaza.
Multimim organizatorului care a reusit sa ne stranga si sa ne confirme ca mai exista valoare umana, sincera, curata, dezinteresata si de foarte buna calitate!
La multi ani tuturor Nicoletelor si Nicolailor !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă