Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
Leonard:
Da.Asa ramane.
Mareea:
Hello,
A fost o minivacanta foarte reusita, peste asteptari, cu oameni "frumosi" si cu povesti interesante. M-am relaxat, m-am distrat, dar cel mai important lucru este ca am pus bazele unor prietenii noi. :applause: :smitten:
Abia astept sa ne revedem,
Luminita
mirelam:
Dragilor, am revenit cu bine dupa un traseu cam lung, dar o zi superba de condus si admirat peisajele pe Valea Prahovei.
Inca o vacanta superba - de relaxare, plimbare, participare la parada de 1 Decembrie (cred ca nu am mai participat vreodata la vreo parada - a fost un moment emotionant), sarbatorirea colegilor in ultima seara, un spa exceptional, vizitat zoo pe zapada...o minivacanta plina de surprize si oameni minunati ca in toate cele 5 vacante de mai inainte.
Va multumesc tuturor organizatorilor si participantilor pentru inca un "milestone"depasit - 4 seri de dans pana la miezul noptii, astept cu nerabdare urmatoarele 3 excursii la care voi participa cu siguranta, cu mare drag, Mirela
Violeta_br:
Mirela a surprins perfect esenta zilelor petrecute impreuna. O voi completa la capitolul multumiri. :)
Va multumesc pentru ras, zambete, povesti, companie, ba chiar si pentru energia schimbata prin dans. :) Lidia, felicitari pentru organizare. Abia astept primavara si excursiile la munte.
Pentru cei interesati de perspectiva mea fotografica asupra vacantei noastre: https://goo.gl/photos/nG9YgUMYGUqvZg2H8
Violeta
P.S. ptr admin. Am eliminat fotografiile in care se vad persoane. Daca a scapat vreuna, scuze!
admin:
Exceptionale fotografiile Violeta...Exceptionale! Ar trebui urcate direct pe site si cu siguranta ar lua premiu la concursul nostru de fotografie!
Ma bucur mult ca v-ati simtit bine, ca ati petrecut 4 zile de minivacanta intr-un loc care mie mi-a placut mult! Hotelul cu SPA-ul si clubul, gradina zoologica, centrul orasului, gradina zoologica...Sunt convins ca ati fost o gasca faina, se simte din feed-back-uri si din ce am vazut pe facebook!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă