Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minivacanta de 1 Decembrie. 30 noiembrie - 4 decembrie 2016
Leonard:
Bai Edu, dar frumos le mai zici, tu , tata! :crazy2:
CatalinB:
Dupa atatea vorbe frumoase, si momente petrecute in compania unor oameni deosebiti in centrul SPA sau in clubul hotelului la petrecerile cu dans intens si voie buna eu chiar nu stiu ce sa mai adaog. A fost minunat si m-am simtit extraordinar!
Asadar, drept "multumire", ma pregatesc sa revin in mijlocul vostru :yeah: la petrecerea de Revelion, sa o facem si mai lata si sa "incingem" ringul de dans asa cum nu a mai fost la nici o petrecere de pana acum :dance: avand in vedere ca urmeaza cel mai mare si numeros eveniment de pana acum :thumbup: si sa petrecem alte zile de invidiat impreuna!
Deci, doamnelor, domnisoarelor si domnilor - pregatiti-va pantofiorii comozi de dans sau veniti "desculte" ca mine :giggle: numai sa puteti dansa! *|* :dance: *|*
La multi ani si la mai mare!
BCG
CatalinB:
Deci, care din voi semneaza condica si la Revelionul SC 2018 ?
lidia.Iasi:
:) Catalin, ai pus intrebarea in grupul de discutie din excursia de la Tg Mures din 2016. Nu ca ar fi o problema, dar iti sugerez sa mergi la evenimentul din 2017 si sigur iti va raspunde cineva ;)
Te inteleg, te-a atras prin numarul si continutul mesajelor :applause:
CatalinB:
Buna Lidia, ai dreptate. Acum am observat si eu unde postai impresiile :happy:
Asta e , se mai intampla... :hammer:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă