Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
wonderland:
--- Citat din: eugen din Duminică, 18 Decembrie 2016, 11:55 ---Multumesc pentru mentiune. Dar asta este o chestiune care tine de bucataria interna a organizatorilor. Pentru ca nu avem noi de unde sa stim detaliile punctuale, atunci cand ne cautam inlocuitor.
--- Terminare citat ---
Eugen, nu tine de bucataria interna a organizatorilor, tine de regulamentul...la vedere al SC si de explicatiile care insotesc prezentarea fiecarei excursii... Doar ca nu toti citim cu atentie.
Asa cum, daca citim postarile vedem ca se gaseste mereu cineva care ne vine in ajutor. O0
Se pare ca ai fost cuminte si Mosu ti l-a trimis pe CatalinB in cale ;D
--- Citat din: CatalinB din Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 12:49 ---Pentru eugen
Salutare, ti-ai rezolvat problema cu recuperarea banilor si ti-ai mai gasit înlocuitor? Eu vreau sa merg si înca nu am facut plata...
--- Terminare citat ---
adriana1:
Salut, eu sunt din Tg Jiu merge cineva la Govora de aici?daca da , are un loc in masina si vrea sa mergem impreuna sa ma sune la 0769720776.
Craciun fericit!
admin:
Situatia disponibilitatii la 22 decembrie: mai sunt 4 locuri libere, pentru care in perioada de Craciun am primit 10 inscrieri. Va recomandam ca in situatia in care sunteti decisi pentru rezervare, inainte de a efectua plata sa luati legatura in agentie. Este deschisa incepand de maine, marti 27.12.2017 incepand cu ora 11.00. Tf 0269 239095 sau 0745 106526.
Vera Ra:
Va salut cu drag pe toti!
Eu vin cu masina de la Cluj, la Govora. Daca este cineva care vine din aceasta directie, m-as bucura sa am insotitor la drum.
CatalinB:
Buna Ancab, multumesc inca o data pentru amabilitate si pentru locul oferit în masina ta pana la Govora. M-ai salvat de data aceasta. Ramane cum am stabilit! O zi minunata î?i doresc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă