Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
lidia.Iasi:
--- Citat din: ave caesar din Luni, 19 Decembrie 2016, 19:08 ---Gigi, intrebare:
Se va organiza si anul acesta dupa revelion, in seara urmatoare, tragerea la sorti cu articole-cadouri haioase ale participantilor ?
--- Terminare citat ---
Da, se va organiza si anul acesta TOMBOLA obiectelor vesele, pe 1 ianuarie. Cine doreste sa participe trebuie sa cumpere un obiect, unisex, funny, in jurul valorii de 20 lei.
CatalinB:
Buna Lidia, dup? Govora mergi cumva la Ia?i ?i mai ai ?i vre-un loc liber în ma?in? ?i pentru mine? Multumesc
lidia.Iasi:
Buna tuturor. In primul rand vreau sa va urez Craciun Fericit! Abia astept sa ne vedem la Govora. Sunt sigura ca vom petrece momente frumoase, ca in toate actiunile Singles Camp&Travel la care am avut norocul sa fiu ghid. Dupa cum cred ca deja stiti, eu voi fi insotitorul de grup. Nr meu de telefon este 0743 122214. Ma puteti contacta pentru eventualele intrebari, neclaritati legate de aceasta actiune.
Am anuntat intr-o postare mai sus, TOMBOLA obiectelor vesele care este o traditie a revelioanelor Singles Camp asa ca va invit sa participati in nr cat mai mare.
ARTIFICII Daca este cineva care stie sa manuiasca, sa monteze in conditii de siguranta si desigur, are de unde sa procure artificii, sunt binevenite pentru momentul trecerii dintre ani. Hotelul nu are foc de artificii dar vor fi cele din centrul localitatii.
lidia.Iasi:
--- Citat din: CatalinB din Sâmbătă, 24 Decembrie 2016, 18:35 ---Buna Lidia, dup? Govora mergi cumva la Ia?i ?i mai ai ?i vre-un loc liber în ma?in? ?i pentru mine? Multumesc
--- Terminare citat ---
Buna Catalin. Nu ma intorc in Iasi pe 02 ian.
Elena vine din Iasi cu mine si trebuie sa gaseasca o solutie pentru intoarcere. Poate va intoarceti impreuna ca sa para drumul mai scurt. Din ce am vazut cea mai convenabila solutie este Govora - Bucuresti - Iasi
CatalinB:
Buna Lidia, Multumesc pentru raspunsul prompt. E ok, gasim noi o solutie. :)
PS: stii dac? mai vine cineva din Iasi la Govora de revelion?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă