Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
mihaela toma:
buna ziua dragilor! mai estecineva care are loc liber in masina( eu si bagajul) pentru govora? vin din pitesti tel meu 0723066926
Livia_2:
Emilia Mihailescu..azi am vazut raspunsul tau. Las nr meu de telefon. Sigur doresc sa mergem impreuna. 0747384831. Sarbatori fericite tuturor!
gbrlmuresan@yahoo.com:
Buna tuturor!!!are cineva un loc liber din Sibiu pana in Govora???acum m-am trezit sa-mi fac rezervarile si observ cu mare deznadejde ca singurul autobuz pleaca spre Govora 15 min.dupa ce ajung eu in Sibiu ,din Cluj Napoca!!Daca ma poate ajuta cineva si cu o informatie ,sunt recunoscatoare si raspund la tel 0745-438112 ,GABI.multumesc mult😀😀
RalucaDh:
Buna Gabi, imi cer scuze ca intervin dar ma gandeam ca poate ti-a scapat mesajul postat de Vera Ra care pleaca din Cluj cu masina si care a lansat o invitatie la drum pentru cine ar vrea sa o insoteasca. Tote cele bune si ne vedem la Govora 😊
NICA ELENA:
buna ziua,
din motive de sanatate,nu voi mai putea ajunge la Govora
daca este cineva interesat,anuntati-ma sa luam legatura cu Samiza sa vedem ce se poate face
multumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă