Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (27/36) > >>

NICA ELENA:
ok,Ancab,merg cu tine...si masina mea e maricica,dar nu 4*4
o sa incerc sa iau legatura telefonic cu tine pe 28,29....acum plec la Sibiel...
poate lasi un nr de tel.sau astept un apel de la tine pe28,29...nr. meu e postat deja
te rog sa o consideri o "rezervare ferma" pt ca in acest caz nu voi mai reveni pe forum sa imi gasesc insotitor de drum.
multumesc mult si Craciun fericit!

admin:
Mai sunt doar 4 locuri! Asa ca si aici foarte curand vom spune stop rezervarilor.

CatalinB:
Buna AncaB, mai ai vre-un loc liber in masina de la Bucuresti pana la Govora pe 30? Sunt din Iasi, dar momentan sunt plecat din tara. Aterizez pe 29 seara in Bucuresti si nu as mai merge pana la Iasi sa-mi iau masina ca sa revin a doua zi, pe 30 pana la Govora. Astept raspuns. Multumesc. Catalin - 0755363401

CatalinB:
Salutare, Numele meu este Catalin si sunt din Iasi. Mai este cineva din Iasi care mai are un loc disponibil in masina pe 2 ian de la Govora pana la Iasi?
Eu vin la Govora dinspre Bucuresti pe ultima suta de metri, si caut partener/-a de drum spre Iasi, dupa eveniment :). Multumesc. LAsati mesaj pe forum sau tel/sms la 0755363401

CatalinB:
Pentru eugen

--- Citat din: eugen din Duminică, 18 Decembrie 2016, 11:55 ---Multumesc pentru mentiune. Dar asta este o chestiune care tine de bucataria interna a organizatorilor. Pentru ca nu avem noi de unde sa stim detaliile punctuale, atunci cand ne cautam inlocuitor.
Si mai mult decat atat... nu imi amintesc ca organizatorii sa fi mentionat astfel de conditii pentru procedura gasirii unui inlocuitor.

Deci multumesc pentru ajutorul negativ, care ma indeparteaza de recuperarea banilor.
Oferta mea ramane valabila, indiferent daca inlocuitorul este femeie sau barbat, ramanand la latitudinea organizatorilor sa decida daca ne potrivim ”procedurii de inlocuire” sau nu.

--- Terminare citat ---

Salutare, ti-ai rezolvat problema cu recuperarea banilor si ti-ai mai gasit înlocuitor? Eu vreau sa merg si înca nu am facut plata...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă