Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
Nicoleta ionas:
Pana la urma exista autocare si pentru plecare ;), cat despre cunoastere cred ca avem suficient timp 3 zile. Este totusi mai comod cu masina pentru a ajunge direct la hotel. Eu nu am nici o problema sa ma descurc din Pitesti spre casa.Pentru ca ai intrebat daca mai sunt locuri la Laurentiu iti spuneam numai ca pleaca din Bucuresti si ca pe mine nu m-a contactat inca. :)
wonderland:
--- Citat din: eugen din Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 16:54 ---PS: @carment: daca este interesata sa mergi, te rog da-mi un semn. mutlumesc!
--- Terminare citat ---
Eugen, locul tau nu poate fi ocupat decat de un barbat. Altfel, carmen ar trebui sa stea in camera cu cel care ti-ar fi fost tie coleg. :D (doar daca, din intamplare nr baietilor este impar...
Succes!
eugen:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 18 Decembrie 2016, 08:35 ---Eugen, locul tau nu poate fi ocupat decat de un barbat. Altfel, carmen ar trebui sa stea in camera cu cel care ti-ar fi fost tie coleg. :D (doar daca, din intamplare nr baietilor este impar...
Succes!
--- Terminare citat ---
Multumesc pentru mentiune. Dar asta este o chestiune care tine de bucataria interna a organizatorilor. Pentru ca nu avem noi de unde sa stim detaliile punctuale, atunci cand ne cautam inlocuitor.
Si mai mult decat atat... nu imi amintesc ca organizatorii sa fi mentionat astfel de conditii pentru procedura gasirii unui inlocuitor.
Deci multumesc pentru ajutorul negativ, care ma indeparteaza de recuperarea banilor.
Oferta mea ramane valabila, indiferent daca inlocuitorul este femeie sau barbat, ramanand la latitudinea organizatorilor sa decida daca ne potrivim procedurii de inlocuire sau nu.
mihaela toma:
Dna Mihaela Patrascu, Sunt tot Mihaela din Pitesti , a postat si Gigi, despre mine este vb daca mai aveti loc liber in masina si ma puteti lua. V am trimis mail si poate luam legatura si telefonic. Va multumesc f mult . tel 0723066926
gabriela.gheorghe:
Pentru Laurentiu P.
Ramasese sa-ti spun ce varianta aleg, ca sa stii cum faci si tu cu locurile libere din masina. Asadar, eu voi veni cu Rentzi, am vorbit deja...ne vedem la distractie. Pana atunci, sarbatori cu bine tuturor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă