Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora

<< < (24/36) > >>

Gaby1234:
Buna ziua,

pana la urma din Bucuresti se organizeaza transport?

admin:
Nu Gaby, se pare ca majoritatea celor care pleaca de acolo s-au orientat spre grupaje sau spre autocare de linie. M-au intrebat mai multi si pe privat si le-am indicat ca cea mai buna solutie: Ionescu si Amal Tour. Gasesti toate detaliile aici: http://www.autogari.ro/Transport/Bucuresti-BaileGovora. Tariful este 32 lei/persoana pe un sens, 64 lei pe ambele. Din autogara un taxi pana la hotel, cca 10 lei. Total 74 lei.

Un microbuz inchiriat dedicat, inseamna plata a 4 drumuri, pentru ca v-ar duce la Govora, s-ar intoarce gol in Bucuresti, apoi ar veni dupa voi tot gol in Govora pentru a va lua si transporta in Bucuresti. La microbuz tariful a ajuns la 2.6 lei + TVA/km, deci 200 km x 4 x 2.6 x 1.24 = 2.579 RON. Daca microbuzul ar fi plin, ati imparti aceasta suma la 19, adica la cate locuri sunt: 135 lei. Dublu cat linia. Iar comoditatea sta doar in faptul ca va duce pana la hotel.

Petrascu Mihaela:
Buna ziua,

abia astazi am intrat pe forum; am zis ca am un loc liber in masina pentru mai iau pe cineva si ma gandeam ca ar fi o problema cu bagajele, dar cred ca ne descurcam toti patru.

Dec, am nr tel al Mihaelaei din Pitesti.
Florin lasa-l si tu pe al tau ...si va contactez in cursul zilei. :thumbup:

martie:
Buna,
Pentru Petrascu Mihaela. 0722.655.234. Mersi. Florin

ave caesar:
Gigi, intrebare:

Se va organiza si anul acesta dupa revelion, in seara urmatoare, tragerea la sorti cu articole-cadouri haioase ale participantilor ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă