Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp&Travel. Govora
eugen:
--- Citat din: carment din Sâmbătă, 17 Decembrie 2016, 12:03 ---Revelion 2017- Singles Camp&Travel. Govora - mai sunt locuri?
--- Terminare citat ---
Salutare tuturor!
Din pacate, eu nu mai pot ajunge la revelion si am facut plata integrala.
Daca este cineva care vrea sa mearga si nu a platit inca, va rog sa ma contactati (eugen2eu@gmail.com) ca sa putem face schimb pe locul rezervat de mine.
Va multumesc anticipat!
PS: @carment: daca este interesata sa mergi, te rog da-mi un semn. mutlumesc!
martie:
Buna, Mihaela Petrascu. Mai e valabil locul liber (nu stiu daca era raspunsul la mesajul meu, acum am observat mesajul)? Tot acum am observat ca Laurentiu pleaca din Pitesti. Mai pleaca cineva cu masina din Bucuresti care are locuri libere?
Florin
Nicoleta ionas:
Buna Florin! Laurentiu P a spus ca pleaca din Bucuresti insa la intoarcere ramane in Pitesti. Oricum eu nu am primit un raspuns de la el ...inca! O seara placuta tuturor!
carmen cristescu:
Pentru ADELAF
Te rog sa ma suni la 0722929249 pentru transport. Mai am un loc liber si vreau sa-mi spui daca mergi cu mine, altfel voi accepta urmatoarea persoana. Seara frumoasa. :)
martie:
Buna, Nicoleta! Exista si autocare, la intoarcere chiar la ora rezonabila, in jur de 10, parca si peste o saptamana se pot face rezervari, dar era mai frumos sa ne cunoastem inainte sa ajungem. Din pacate, la plecare, ora e in jur de 11, cred si se ajunge prea devreme. O seara buna.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă