Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc

<< < (38/40) > >>

Tania55:
Am primit pozele si filmuletele !! Sunt splendide    :applause:  .... si in acest fel am reusit sa prelungesc euforia zilelor petrecute impreuna cu voi. Am inceput noul an cu optimism, voiosie, incredere, zambete ..... muzica, relaxare   :dance:    *|*  .... toate, datorita voua, multumesc.   :love:   :smitten:
Multumesc pentru poze Gigi !!  :kissing:
Va doresc tuturor un an nou fericit !!   :thumbup: 

simo arad:
Asa cum spune Tania a fost, din nou, un superb inceput de an, impreuna cu oameni faini si pusi pe distractie, cu dans si voie buna. Desi mi-a fost putin teama de drumul pana la Odorhei in conditii de iarna, am avut noroc si anul acesta de drum curat,inghetat, fara zapada. Plimbarea cu atelajul afara din oras intr-nu peisaj superb de iarna, baile in ciubere cu apa calda, sarata, au fost noutati pentru mine si au completat partea, pe care o stiam, de party. Multumiri organizatorilor si gazdelor, dar si grupului de petrecareti  :thumbup:, pentru atmosfera si voie buna.
Timpul s-a scurs foarte repede, si deja ma gandesc si pregatesc de carnaval *|* :dance:.

Nora SR:
Un Revelion de pomina, cu trei zile pline de ingredientele necesare bunei dispozitii. Gazde ospitaliere, participanti cu chef de distractie si in special organizatorii nostri dragi, Samiza si Gigi care, ca intotdeauna, au pus enorm de mult suflet, energie si placere pentru ca un nou numar de membri Singlescamp sa ramana cu amintiri de neuitat. Va multumesc din suflet, pentru tot ce faceti posibil, pentru reusita garantata pe care o insuflati mereu evenimentelor! La multi ani formidabili mai departe,  dragii nostri!

totoescua:
Foarte inspirata a fost alegerea locatiei , am petrecut trei zile minunate , am uitat de toti si de toate , SPA
-ul excelent , nu am ratat nici o sauna , bai , cibere . Plimbarea cu ?areta , artificiile , focul de tabara au completat programul de zbantuiala care s-a întins pana spre dimineata . A fost din nou un Revelion foarte reusit pe care l-am petrecut al?turi de prieteni din SC si de alti oameni frumosi pe care i-am întalnit pentru prima data . Multumesc organizatorilor si sa o tina tot a?a !

betty:
Multumesc pentru poze, Gigi! Si pentru zilele minunate pe care le-ati organizat pentru noi :worthy: Va doresc  tuturor un an excelent, cu sanatate, plin de realizari si cu multe bucurii! Si sa ne revedem cu bine la actiunea urmatoare  a SC.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă