Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2017. Exclusiv pentru Singles Camp. Odorheiul Secuiesc
Tania55:
Multumim Gigi ca ia comandat si vreme buna (ca deobicei). In toate actiunile in care mergi tu, este vremea potrivita ;) :) .
Daca trebuia sa mergem astazi la Odorheiu Secuiesc sau sa venim de acolo, nu am fi putut nici cu trenul, nici cu masina. Drumurile sunt inzapezite :-\
admin:
Am vazut si eu ce e in tara...Nu-mi vine sa cred cum am trecut pe langa potopul de nea...Noroc, chiar noroc!
Rami:
Buna seara tuturor!
Desi eu am fost doar la 3 excursii SC, deocamdata, SPER;),O CRED PE TANIA, CA EA ARE VECHIME IN SC,daca pot spune asa ,ASA CA ,MULTUMIM GIGI PENTRU VREMEA COMANDATA! :bow:
S-apoi,pot confirma si eu, ca e adevarat ce spune Tania! Doua din cele 3 excursii in care am fost,le-am petrecut alaturi de Gigi si Samiza,siii,VREMEA A FOST SUPER! :dance:
Si, sa zicem ca ne prindea vremea asta la Odorhei,si ramaneam inzapeziti,eram inzapeziti,dar,INTR-O COMPANIE SUPER,SI PETRECEREA CONTINUA PANA LA PRIMAVARA,NU?! :worthy:
VISE! Dar,cred ca e frumos sa mai putem visa,nu?!
Gigi, MULTUMESC MULT,pentru poze! SUNT AMINTIRI SUPER! :D
M-am tot uitat la ele si m-am intrebat cand ai avut timp sa faci atat de multe! Cred ca fiecare dintre noi s-a regasit de multe,multe ori,ceea ce a fost tare fain! Cred ca mai clipeai si mai faceai o poza,asa-i?! ;) :D
SPER SI VA DORESC, ca,potopul de zapada ce a venit peste toata tara, sa va fi prins acasa la caldurica,sau,daca nu,macar intr-o companie SUPER!
VA PUP CU DRAG PE TOTI,NOAPTE BUNA,Rami :)
Rami:
Si,apropo de amintiri, fix acum o saptamana,la ora asta petrecerea era in toi! Si era doar incalzirea, ca au mai urmat doua petreceri si mai si,nu?!
Amintiri, amintiri...
Noapte buna tuturor si vise placute!
almi_gabi:
Rami, a fost intradevar un super revelion !!! Ma uitam pe fotografiile pe care le-am primit de la Gigi si ma gandeam ce veselie a fost si ce bine ne-am distrat. :dance:
Aaa cum spui tu, acestea sunt momente de care ne amintim cu drag.
Si, iti spun un secret - mai avem nici 12 luni si vine urmatorul revelion !! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă